Nová posila Ulice slaví 26. července narozeniny. Diváci mu přejí štěstí a kladnou roli

Nová posila Ulice slaví 26. července narozeniny. Diváci mu přejí štěstí a kladnou roli
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sašu Rašilova budeme moct vídat ve dvacáté sezóně nekonečného seriálu Ulice. Koho si ale zahraje tento sympatický herec, který má 26. 7. krásné dvaapadesáté narozeniny, zatím není známo, a tak už diváci nadšeně spekulují. Tuší, že by se mohlo jednat o Sonina manžela a zároveň nápadníka pro Magdu.

V Ulici vše šlape jako hodinky, zjišťuje Saša Rašilov

Je to zvláštní a milá náhoda, že právě v těchto dnech, kdy diváky Ulice překvapila informace, že do seriálu míří Saša Rašilov, slaví charismatický herec dvaapadesáté narozeniny, konkrétně 26. července. Můžeme mu tak rovnou popřát mnoho zdraví, štěstí, úspěchu a zároveň spoustu příjemných prožitků z natáčení seriálu.

Jak sám řekl, nad přijetím dané role neměl důvod váhat vzhledem k tomu, že Ulice si podle něj už dlouhá léta drží vysokou kvalitu a širokou diváckou obec. Ani on sám ale zatím netuší, jaké osudy si pro něj scenáristé vymysleli, ačkoli už teď to všechno vyhlíží se stejným nadšením jako diváci. Zatím má z natáčení dobrý pocit.

„Jestli jsem byl překvapený, tak spíše příjemně, respektive důležité bylo, abych náhodou třeba nezaznamenal nějaký nesoulad v tom rytmu. Ale je vidět, že Ulice je švýcarský strojek, který běží naprosto spolehlivě a přesně, což říkám i s vědomím toho, že kolegové, kteří se mnou sdíleli první natáčecí den, by třeba nemuseli úplně souhlasit,“ popsal své dojmy herec v rozhovoru pro pořad TV Nova. „Já jsem měl večerní představení a maličko jsme pak ke konci pospíchali, ale takové věci jsou běžné. I pod touhle zátěží to bylo úplně skvělé a na pohodu.“

Jen ať to není další záporák

Koho bude hrát, zatím nesmí ani naznačit, ale zpátky do ateliérů se těší a mnozí diváci se zase těší na něj. Když se do světa rozletěla zpráva, že posílí herecké řady v Ulici, většina reagovala s nadšením a také s nadějí, že právě přítomnost takového herce snad konečně trochu pozvedne úroveň upadajícího, mnohdy už příliš negativního seriálu. Někteří se modlí, aby Saša Rašilov neztvárnil zápornou postavu, a spekulují, jestli to náhodou nebude manžel Soni (Lucie Vondráčková).

„Pana Rašilova mám ráda, tak snad nedostane roli záporáka.“

Ano, těším se, Sašu mám ráda a doufám, že ho dáte dohromady s Magdou. Ale také doufám, že to není manžel od Soni.

„To by mohlo být náhodou zajímavé, Soňa s Prokopem a Magda s jejím manželem.“

Ano, pikantní a zábavné by to bylo nepochybně. Mohli bychom tipovat, kdo jako první začne žárlit na koho. V nejnovějších epizodách Soňa podle všeho přizná Prokopovi (Ondřej Studénka), že letní dovolenou strávila právě ve společnosti svého muže, ačkoli se s ním údajně rozvádí. Ale kdo ví, možná že Saša Rašilov ovlivní úplně jiné životy…

Těším se, mám ho ráda a není tak často k vidění. Jsem zvědavá, jakou dostane roli.

 

Zdroje článku: