Ulice: Láskyplný vztah Kateřiny a Lumíra přetrvá i v nových epizodách, slibuje Martina Randová

Ulice: Láskyplný vztah Kateřiny a Lumíra přetrvá i v nových epizodách, slibuje Martina Randová
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka Martina Randová v rozhovoru naznačila, jak to v nových dílech Ulice bude se vztahem Lumíra a Kateřiny. Rozpovídala se také o tom, jak pečuje o svou pleť a zda někdy nelituje, že si nepořídila děti. Představa, že by je musela vychovávat sama, ji děsí.

Kateřina a Lumír jsou příjemná dvojice, míní herečka

Lumír Nykl (Václav Svoboda) a Kateřina Dubovská (Martina Randová) patří v Ulici mezi nejoblíbenější páry. Jak dobře víme, v tomto seriálu nemusí žádný vztah trvat věčně, ať se zdá jakkoli pevný a idylický. Scenáristé mají nepříjemný zlozvyk dělat z populárních párů bývalé. Diváci by přitom ocenili, kdyby se Kateřina a Lumír naopak vzali.

„Lumír odloží starý snubní prstýnek a možná ho vymění za nový? Nebo dá aspoň zásnubní,“ doufá divačka.

Ze slov herečky Martiny Randové naštěstí vyplývá, že v nových epizodách dvacáté sezóny její postavu nežádoucí drama nečeká. Už v minulosti v rozhovorech zmiňovala, jak ji těší, že její Kateřina prožívá upřímnou lásku nezkaženou hádkami a nepříjemnými zvraty.

„Jsem moc ráda, že s Lumírem a Kateřinou bude všechno v pořádku a jejich láskyplný vztah, kdy si sami sebe váží, mají se rádi a jsou v pohodě, bude přetrvávat,“ prozradila pro pořad TV Nova. „Jsem moc ráda, že v Ulici existuje taková příjemná dvojice.“

S vráskami na čele Martině Randové pomáhá botox

Ocení to jistě i diváci, kteří chovají sympatie také k samotné herečce. Ta si jejich srdce získala už jako svérázná Heluš z Ordinace v růžové zahradě 2. Přechod z jednoho nekonečného seriálu do druhého pro ni nebyl snadný, ale za roli v Ulici je určitě ráda. Málokdy ji tam potkáte ve špatné náladě. Vždy se vlídně usmívá, je pozitivní a hezky upravená. Má osvědčený recept na mladistvý vzhled.

Základem pro mě je odlíčení se, já se do civilu vůbec nemaluju. Líčím se na natáčení, odličuji se z natáčení, líčím se na představení, odličuji se z představení, takže se snažím co nejvíc, aby pleť byla v pořádku, a netajím se tím, že si pomáhám botoxem na čelo.

Na Kateřině oceňuje smysl pro humor

Herečka nechala diváky nahlédnout i do svého soukromí a citlivých témat, když přiznala, proč se rozhodla nemít děti.

Kdybych měla muže, se kterým bych ty děti chtěla, pak bych byla moc ráda, ale přiznám se, že jsem srabík. Opravdu obdivuju všechny ženy, které vychovávají děti samy. Velká poklona pro ně, protože já bych to nedokázala.

V jednu dobu cítila jistý nátlak ze strany společnosti, co se těchto záležitostí týče.

„Asi dvě kamarádky do mě pořád ryly, ale nakonec jsem zjistila, že je to moje věc a nikdo nemá právo mě soudit. Obdivuji všechny maminky, protože si myslím, že bych ani děti mít nemohla, protože nevím, jestli bych je dokázala dobře vychovat. Je to obrovská zodpovědnost.“

Důležité je, že je v životě spokojená, což podle ní platí také o Kateřině z Ulice.

Musím říct, že je mi docela hodně blízká. Ze začátku byla ostřejší, ale teď jsem to víc já a líp se mi to i hraje. Umí řešit problémy, nehroutí se ze všeho a má ráda smysl pro humor, který já miluju, a to je asi její nejlepší vlastnost. Navíc s Lumírem nemít smysl pro humor ani nejde.

Zdroje článku: