Konečně je v Ulici něco hezkého: Magda a Petr si vyjdou na rande do Coolny

Konečně je v Ulici něco hezkého: Magda a Petr si vyjdou na rande do Coolny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I když Magda ví, že by bylo lepší držet se dál od otce svých studentů, nedokáže si pomoct. Chemie mezi ní a Petrem Dvořákem bude nepřehlédnutelná, když si vyjdou do Coolny a rozpovídají se nejen o lezení po skalách. Už teď je ale jasné, které z postav jim nebudou přát štěstí.

Petr a Magda mají společného víc, než se zdá

Lubošův útěk z domova, nevraživost mezi Ájou a Martinou, Davidova ne úplně platonická nevěra, Vítkova nespokojenost v práci, Vandin obrovský průšvih a naštvaný, podvedený Luděk, Soňa vyřizující si účty s podřízenými… V Ulici to teď opravdu nehýří radostí, veselými úsměvy a bezstarostností. V každé domácnosti se řeší nějaké drama, hádky, nemoci či závislosti… O to víc potěší rozvíjející se sympatie mezi Magdou (Veronika Čermák Macková) a otcem dvojčat Marka a Matěje, Petrem Dvořákem (Jan Dolanský).

Irena (Kateřina Holánová) kladla kamarádce a kolegyni na srdce, aby si s rodičem svých studentů nic nezačínala. Není to vhodné a Magda to samozřejmě dobře ví, přesto si nemůže pomoct. K inteligentnímu, vtipnému a příjemnému řidiči kamionu ji to jednoduše táhne a na jejich druhé schůzce, která se tentokrát odehraje v Coolně a už rozhodně připomíná opravdové rande, se ukáže, že mají hodně společného. Na první pohled se nezdá, že by středoškolská profesorka matematiky a kamioňák mohli sdílet nějaké zájmy, ale opak je pravdou.

Reakce zákeřné Soni a náladového Matěje bude zajímavá

Magda doslova nadchne Petra vyprávěním o lezecké stěně a hlavně o skalách, po nichž ráda leze, aby si provětrala hlavu a oprostila se od školních starostí. Při její práci to ani jinak nejde než se občas zajít uklidnit do přírody. Dvořáka zaujme tak, že ji možná v budoucnu poprosí o konkrétní tipy, jak začít. Oba také rádi běhají, tak by třeba někdy mohli vyrazit spolu, pravda? I když je jejich rozhovor mile rozpačitý, očividně to mezi nimi jiskří a diváci mají důvod k radosti. Magda dlouhodobě patří mezi nejoblíbenější postavy seriálu, je ale osamělá a zasloužila by si konečně pravou lásku.

Moc jim to spolu sluší. Magdě přeju, aby už našla své štěstí, a pan Dvořák je velice sympatický.

„No, Matěj se už netvářil dobře, když jim Otík řekl, že Magda bude jejich třídní. Natož až ji bude potkávat u snídaně.“

To zase bude průšvih, třídní obou kluků, to bude něco pro Soňu.

„Konečně je tam taky něco hezkého a pozitivního.“

Soňa (Lucie Vondráčková) neustále vyčítá Magdě, že si od Dvořákových a studentů všeobecně nedrží dostatečný odstup. Poznání, že začala chodit s otcem dvojčat, by určitě využila k tomu, aby mohla slečně Procházkové nějak zavařit. Na druhou stranu diváci připomínají, že by si nejdřív musela zamést před vlastním prahem. Koneckonců chodí se svým podřízeným, kolegou Prokopem (Ondřej Studénka).

Další příhodnou připomínkou je Matějův neochotný a nepřátelský přístup ke všemu kromě trapných lotrovin s rotopedem. Jak asi zareaguje na zjištění, že si jeho táta myslí na ženu, která se kdysi líbila samotnému Matějovi (Jiří Dlouhý)? Dramatům se určitě nevyhneme ani v této dějové lince. Snad je Magda a Petr ustojí.

Zdroje článku: