Ulice: Otu čeká těžký boj s intrikánkou Soňou, která si začne vyřizovat účty

Ulice: Otu čeká těžký boj s intrikánkou Soňou, která si začne vyřizovat účty
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V pořadu Backstage Ulice sice Filip Rajmont neprozradil mnoho z budoucích epizod seriálu, ale naznačil, že Ota to bude mít se Soňou ještě komplikované. Kromě toho opět zavzpomínal na dobu, kdy své ženě Hedvice utekl od oltáře.

Nová ředitelka už na Otíka poštvala sociálku

Filip Rajmont byl dalším hostem pořadu Backstage Ulice, kde se hereckému kolegovi a moderátorovi Petru Havránkovi svěřil se spoustou zajímavostí ze života oblíbeného profesora Otíka Puklického. S tím už za patnáct let působení v seriálu jistě stihl dokonale srůst.

Do čela gymnázia, kde Otík učí společně s přáteli Magdou, Eddiem a Prokopem, se teď dostala nenáviděná Soňa Čechová (Lucie Vondráčková), která bude coby nová ředitelka škodit všem podřízeným i studentům nesnesitelnou touhou po absolutním pořádku a dodržování přísných pravidel.

Nejvíce dá zabrat právě Otíkovi, s nímž si už dlouho touží vyřídit účty. Jako záminku využije kázeňské problémy studenta Matěje Dvořáka (Jiří Dlouhý). Před kontrolou ze sociálky se jistě pokusí dokázat, že právě Ota v tomto případě jako metodik prevence zásadně pochybil.

„Soňa se žene na ředitelskou židli, takže to Otík bude mít asi komplikované,“ řekl herec stručně, aby snad náhodou neprozradil něco, co nesmí.

Zahradnická je pořád těhotná, a tak Ota nemá ani byt

Magda (Veronika Čermák Macková) se dlouho nemohla vymotat z komplikovaného vztahu s Prokopem (Ondřej Studénka), jenž nyní chodí s manipulativní Soňou a teprve začíná poznávat, jaká potvora to ve skutečnosti je. Ota má alespoň štěstí, že žije ve spokojeném manželství s Hedvikou (Lenka Zahradnická), která se mimochodem nedávno po několika letech na chviličku zase ukázala na scéně, když překvapila všechny kolegy a nečekaně vtrhla do baru Coolna.

Filip Rajmont dodnes vzpomíná na dobu, kdy Hedvice utekl od oltáře. Stalo se tak v závěru jedné sezóny a on pak musel celé léto snášet urážky a nadávky ze strany nespokojených diváků, kteří zjevně nedokázali odlišit fikci od reality.

Já za to ale nemůžu, ona otěhotněla a potřebovala odejít ze seriálu. Dali mi to sežrat. Pak, když se konečně vrátila z mateřské a zase jsme začali točit, jsem jí říkal, jestli zase otěhotníš, to bys mě teda fakt naštvala. A ona byla těhotná podruhé! 

Nedávno Lenka Zahradnická porodila už své třetí dítě, a tak má aktuálně Otík v Ulici sice pevný a šťastný vztah, o němž ale jenom občas mluví. Herečka nevyloučila, že by se v budoucnu mohla vrátit na delší dobu, nyní si ale užívá mateřskou dovolenou.

Jako Otík ani nemám svůj byt, oni mi ho vzali, protože ona je těhotná pořád, takže co bych tam bydlel sám? Já nemám byt, jsem úplně bitý bez bytu.

Jak to bude dál nejen s Otíkem, ale hlavně se školou pod nadvládou nenáviděné Čechové, sledujte v nejnovějších epizodách Ulice, která běží na obrazovkách TV Nova každý všední podvečer od 18:30 nebo s jednodenním předstihem na Voyo.

Zdroje článku: