Ulice: Návrat Terezy Brodské bude plný nostalgie. Tvůrci odhalili první záběry

Ulice: Návrat Terezy Brodské bude plný nostalgie. Tvůrci odhalili první záběry
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Fanoušci Terezy Brodské se už teď mohou pokochat prvními záběry z dvacáté sezóny, dostupnými na webu TV Nova, na kterých se po čtrnácti letech vrací do Ulice jako Bára Krausová. Nejnovější díly seriálu zavítají na obrazovky už v polovině srpna a holky Jordánovy budou u toho.

Jen více starých postav, prosí diváci

Tvůrci Ulice nám usnadňují čekání na nové epizody, které dorazí ve druhé polovině srpna, občasnými novinkami z nadcházející sezóny. K dispozici je už také ukázka prvních záběrů Terezy Brodské, která jako Bára při návratu na známé uliční náměstíčko po celých čtrnácti letech rozhodně neskrývala dojetí. V jubilejní dvacáté sezóně se do nekonečného seriálu vrací nejenom ona, ale i její dcera Tereza (Patricie Pagáčová), bývalý manžel Tomáš Jordán (Petr Vacek) a také Terezin manžel David Kučera (Matouš Ruml).

K úplné spokojenosti diváků schází ještě Matěj v podání Jakuba Štáfka, ačkoli by jistě přišli se spoustou dalších jmen starých dobrých postav, které jim v Ulici scházejí. V nedávné diskuzi nejčastěji padaly zmínky o Simoně Hložánkové (Pavla Tomicová) nebo o Lence (Michaela Badinková) a Jardovi (Martin Hofmann) Hejlových.

Bára se dojme při pohledu na známé náměstí

V nejnovějších epizodách vystoupí Bára Krausová z auta v doprovodu Terezy a s nostalgií pohlédne na budovu rodinného bistra Nyklových. V duchu na tomtéž místě přitom stále vidí firmu Království hraček, kde pracovala coby ředitelka v úplných začátcích seriálu roku 2005.

„To je hrozné, viď? Já mluvím jako nějaká stoletá stařenka,“ řekne rozpačitá máma dceři, ale koho by to nedojalo, vracet se po tak dlouhé době tam, kde to člověk kdysi nazýval domovem? Zatímco Království hraček se změnilo k nepoznání, hospoda U Jindřicha zůstala k Bářině potěšení i po letech stále stejným podnikem a samotný Henry tam nadále pracuje jako číšník, ačkoli ne tak často, jak by si někteří z nás přáli. Minimálně k hostům je jistě vlídnější než hubatá Milena Pumrová (Alena Štréblová).

Vzpomínky vyvolává rovněž pohled na módní salon Gabriely Pumrové (Aneta Krejčíková) a skutečnost, že Bářina dobrá přítelkyně Jitka Farská (Ilona Svobodová) tam nadále zkrášluje zákaznicím nehty. Právě Gábina a Jitka jsou jedny z původních postav, které se v seriálu dochovaly od úplného počátku až do současnosti. S jistými rozpaky se Bára odhodlá vstoupit dovnitř, aby své dávné kamarádky pozdravila, nebude to ale tak jednoduché.

Jak Ulice zareaguje na její návrat a jak dlouho se vlastně zdrží? V tomto směru bohužel žádné konkrétní informace ještě nemáme, víme však, že Tereza Brodská i Patricie Pagáčová už pilně natáčejí vlastní příběhy. Jejich role by tedy měly být výraznější, a ne jen doplňkem v pozadí cizích příběhů.

„Těším se na ni, byla to skvělá postava,“ píšou diváci o Báře.

Super, je další má oblíbená herečka, už se těším.

„Na Terezu se těším, na Báru už tolik ne, ale je jasné, že když se vrací Terka, ukáže se i její seriálová mamka. Takže vlastně jo, hrála a hraje líp a měla lepší dějovou linku než teď třeba Vanda nebo Martina. Jen doufám, že bude taková jako dříve, a ne že se z ní stane něco, co nechceme.“

Zdroje článku: