Oblíbenci odcházejí z Ulice, nenáviděná rodina zůstává. Nevylepší to ani hvězdičky z reality show

Oblíbenci odcházejí z Ulice, nenáviděná rodina zůstává. Nevylepší to ani hvězdičky z reality show
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Krátce před letní pauzou ve vysílání opustilo Ulici několik herců, což u diváků vyvolává smíšené reakce a řadu otázek, např. kdo teď povede bistro místo Venduly nebo zda se František po roce studia v Amsterodamu zase vrátí… Leckdo si s chutí rýpne, že by bylo nejlepší, aby navždy odjeli Klímovi.

Členové rodiny Nyklových mizejí z Ulice

V poslední době řada oblíbených herců omezuje nebo zcela ruší své působení v nekonečném seriálu. Když ho opustí postava, která je s ním spjatá dlouhá léta či dokonce od úplného začátku, je to pro někoho důvod k lítosti, pro jiného k úlevnému povzdechu. Není to tak dávno, co z Ulice odešel např. Jan Řezníček, náš sympatický řezník Pavel Pelc. Brzy se k němu přidá Anežka Rusevová, což znamená, že bistro přijde o svou majitelku Vendulu a bude muset hledat výpomoc. Vyloženě se nabízí Eva Knoblochová (Vanda Hybnerová), která ale zřejmě bude radši vysedávat doma a nechá se živit manželem (Jiří Štrébl).

Záběr z natáčení Ulice
Záběr z natáčení Ulice | Zdroj: TV Nova

Zaslouženou pauzu od natáčení si teď dopřeje také Jaroslava Obermaierová, představitelka známé drbny Vilmy Nyklové, která je neodmyslitelnou součástí Ulice od prvního dílu, odvysílaného roku 2005. Arnošt Goldflam, jenž se objevil teprve nedávno a zahrál si Vilmina nového nápadníka, nyní snoubence, s ní už také dotočil poslední scénu. Paní Nyklová však ze seriálu neodchází zcela, za rodinou se bude pravidelně vracet, a tak o ni diváci nepřijdou.

Kotvy zvedli také Bára s Brunem a František

Zda ale definitivně přijdou třeba o Františka (Matyáš Valenta), jenž právě odjíždí studovat do Amsterodamu, anebo o Báru (Eliška Bašusová) s Brunem (Jaroslav Blažek), kteří se na rok přesouvají do Dánska, to je otázka. Zatím se počítá s jejich návratem po uplynutí této doby, ale víte, jak to chodí. Záměry scenáristů se mohou kdykoli změnit. Jasné je jen to, že jejich kroky nejsou některým divákům zrovna po chuti. Ti opět využili příležitosti, aby si postěžovali mj. na nenáviděnou rodinu Klímových s ukňouranou Ivou (Hana Baroňová) v čele.

„Ti, co tam jsou od začátku, tak odchází, ale Klímovi se evidentně nikam nechystají. Kdyby vrátili Béďu nebo tam dali jinou zajímavou rodinu, která bude zábavná…“

„Ten dobrý základ Ulice pomalu mizí a zůstane jen Klímová.“

„Bude jich asi odcházet více. Franta určitě chybět bude, ale je to život, někdo odejde, někdo se narodí nebo mu vstoupí někdo jiný do života…“

Zapojení influencerů a modelek diváci moc neoceňují

Téma podnítilo diskuzi o tom, kolik z oněch původních postav se vlastně v seriálu drží dodnes. Od začátku jsou tam např. Lumír Nykl, Gábina Pumrová, Anička Lišková, Vlastimil Pešek, Henry Rettig nebo Jitka Farská, někteří se ale objevují už jen sporadicky coby vedlejší součást dějové linky někoho jiného. Např. Jitčina přítomnost se omezuje na salon Gábiny, kde občas někomu upravuje nehty nebo poslouchá nářky kolegyně Ivy.

Naopak dějová linka Aničky by se v nové (už dvacáté) sezóně mohla zase rozšířit. Herečka Ljuba Krbová tajemně naznačila, že se dostane do nového prostředí a mezi nové postavy. Doufejme, že to neznačí příchod dalších hvězdiček z reality show, jako je Survivor nebo Love Island.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři