Ulice: Machinace na komoře a vztahové jiskření, láká Saša Rašilov k novým epizodám

Ulice: Machinace na komoře a vztahové jiskření, láká Saša Rašilov k novým epizodám
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V týdnu od pondělí 26. srpna se diváci Ulice konečně dočkají nového prostředí v podobě Komory zubních lékařů, jež s sebou přinese i řadu dalších postav a náročných výzev nejen pro Blanku. Představitel jejího nového kolegy Igora slibuje pořádné drama a finanční skandál.

S intrikami, hádkami a závislostmi se nešetří

Že nové epizody Ulice po prázdninové pauze ve vysílání příliš nenadchly, je slabé slovo. Mnozí diváci se zlobí, že zatím nedostali to, co jim bylo slíbeno – humor, odlehčení a zábavu. Jedna z nich to vystihla shrnutím všech negativních zápletek v jubilejní dvacáté sezóně, která sotva odstartovala, ale už stihla nabídnout řadu dramatických momentů:

„Hrůza, děs běs. Opravdu scenáristé už nevědí, koho tam dát a jak zamíchat kartami. Další škodná, a to slibovali, že už negativ bylo dost a bude víc pozitivního. Zatím to nevidím. Soňa protivná, Vendula protivná, Tereza a David – tam to také má skřípat. Mário bude mít problém ohledně svatby, Terky máma prochází rozvodem a práce ji ničí. Starý Mareček je nerudný dědek, zapomíná, vše mu vadí. Ivu neustále otravuje ten poděs, co chce víc a víc peněz. Má mít problémy i Vanda, která je mi volná, ale je to další negativum. Co jsem zatím našla jako pozitivní, je Dušková a její nová láska, která zatím je v utajení. No uvidíme, kam se to posune.“

Už to není Ulice, co bývala, o ničem, intriky, hádky, rozchody, faleš.

Ne každý je ochoten vyčkávat na další případné posuny a dává od Ulice ruce pryč, soudě dle komentářů na sociálních sítích.

Já to teď po prázdninách zapnula jen jednou… Třeba mě to časem chytne, ale zatím mi to nechybí. Kouknu na ukázku a stačí.

Igor chce být poctivý, ale ne vždy se mu to daří

Brzy se v seriálu dočkáme i zcela nového prostředí Komory zubních lékařů. Jedním ze způsobů, jak se tvůrci snažili fanoušky ve dvacáté sezóně potěšit, je příchod několika hvězdných posil, mezi nimi také oblíbeného herce Saši Rašilova. Co čeká jeho postavu viceprezidenta Igora Šplíchala, jenž by si měl rychle padnout do noty s novou kolegyní Blankou (Linda Rybová)?

„Bylo to neplánované a těší mě to, že jsem vlastně zapadl do jubilejní sezóny. To jsem ani netušil, když jsem nabídku přijímal,“ svěřil se Saša Rašilov v rozhovoru pro pořad TV Nova. „Co bych prozradil? Je to doktor, tentokrát zubař, takového v portfoliu ještě nemám… Na komoře se odehraje poměrně dramatická zápletka, bude se jednat o nějaké machinace na lékařské komoře, možná finanční, to uvidíme. Samozřejmě tam dojde k vztahovému jiskření, protože všechny ty postavy se nějakým způsobem už znají z dřívějška a něco mají za sebou.“

Diváci doufají, že mezi novými postavami nepřibydou jen samí padouši, ale i někdo opravdu sympatický. Jakou povahu můžeme očekávat právě od Igora?

Igor je člověk, který se snaží, i když není jisté, jestli se mu to vždycky úplně daří, přistupovat k věcem a životu poctivě a spravedlivě. Takový přístup naráží na nějaké překážky. To se mi na něm líbí, že se s tím umí nějakým způsobem prát.

Zdroje článku: