První natáčecí den Petry Bučkové v Ulici: „Byla jsem nervózní jako prase“

První natáčecí den Petry Bučkové v Ulici: „Byla jsem nervózní jako prase“
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oblíbená Petra Bučková rozšíří herecké řady Ulice jako Tomášova partnerka Linda. Už má za sebou první natáčecí den plný nervozity i příjemných zážitků a těší ji, že konečně hraje někoho s brýlemi. Ty jí hodně pomáhají vžít se do klidné postavy, jež se ale nebojí vyjádřit svůj názor.

S hereckými kolegy si skvěle sedla

Jubilejní dvacátá sezóna Ulice hvězdnými posilami nešetří a po Ivaně Andrlové, Zuzaně Páleníkové, Sašu Rašilovovi či Janu Dolanském přináší další známou tvář, Petru Bučkovou, která si zahraje Tomášovu dlouholetou přítelkyni Lindu Jiráskovou. Ta byla dosud tajemnou paní Columbovou, o níž jsme mnoho nevěděli. Ano, Tomáš ji čas od času zmiňuje v rodinných rozhovorech, ale nikdy neupustil nic bližšího ani ji nepřivedl představit přímo před kamery.

První natáčecí den prožila herečka známá z řady českých seriálů, včetně Jitřní záře nebo Ordinace v růžové zahradě 2, v prostorách slavné uliční hospody U Jindřicha, kde se sešla právě s přítelem Tomášem (Petr Vacek) a jeho bývalou manželkou Bárou (Tereza Brodská). Jaké pocity si z toho odnesla, prozradila zcela otevřeně pro pořad TV Nova.

Byla jsem nervózní jako prase, jestli to můžu říct úplně na rovinu. První dva nebo tři obrazy jsem byla velice nervózní, ale měla jsem skvělé parťáky, Petra a Terezu, respektive v příběhu Tomáše a Báru. Myslím, že nám to hezky sedlo, a poslední obrazy už jsem si užívala.

Energie skrytá za brýlemi

Není to poprvé, co se Petra Bučková dostala s Ulicí do kontaktu. Přiznala, že v minulosti se už hlásila na pár konkurzů, ale nikdy se na danou postavu zřejmě dost nehodila. V případě Tomášovy přítelkyně se na ni usmálo štěstí. Jak ji vlastně vnímá?

Je to klidná síla, což je těžké udržet. Zároveň má humor, nemá problém říct, co si myslí. Taková sympaťanda.

Jedná se o první roli, kde herečce dovolili nosit brýle. Když si je sundá, přestane být Lindou. Tím chce patrně naznačit, že postava za nimi je umírněnější, zatímco Petra Bučková je více „rozlítaná“. Brýle jí pomáhají zkrotit vlastní energii a držet ji pod pokličkou. V normálním životě je obvykle brunetkou, zatímco v Ulici bude mít úplně jiný účes, a tak ji od reality i jiných rolí budou odlišovat nejen brýle.

Jsem dlouhovlasá brunetka, ale to už je dva roky pasé. Pak přišel Sex O’Clock a byl takový nápad, že od začátku si na postavu Judity mysleli jako na blondýnku, která je špatně odbarvená, což jsme teda udělali a ono to vyšlo. Já už jsem docela i prošedivělá, protože pětačtyřicet, že jo, tak si říkám, že to byl dobrý krok. Že se to tak začne propojovat, ty blonďaté s bílými a hnědými dohromady.

Myslím si, že to docela sedí, protože se budeme vídat s Terezkou Brodskou a ona je zase tmavovláska, takže budeme jako den a noc. Ten potenciál nějakého dua tam vnímám.

Linda žije s Tomášem už nějakou dobu a zná příběhy rodinných příslušníků, které jí povyprávěl. O tom, jak se uvede a jakým způsobem ovlivní budoucnost Jordánových, ale pochopitelně nemůže nic bližšího prozrazovat. Nechte se překvapit.

Linda tam přijde tak jako v klidu, pozoruje, říká, co si myslí. Uvidíme, co ji čeká.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • tv.nova.cz,
  • tisková zpráva TV Nova