Nová postava v Ulici: Tomášovu partnerku Lindu ztvární hvězda Jitřní záře

Nová postava v Ulici: Tomášovu partnerku Lindu ztvární hvězda Jitřní záře
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Petr Vacek v dřívějších rozhovorech prozradil, že se v Ulici brzy objeví jeho seriálová partnerka Linda. Její jméno bylo mnohokrát zmíněno, ale zatím jsme ji ještě neviděli. Nyní už víme, jaká herečka ji ztvární – sympatická Petra Bučková.

S hvězdnými posilami 20. sezóna nešetří

Jubilejní dvacátá sezóna Ulice diváky rozhodně nešetří, co se týče zajímavých novinek a překvapení. Přezdívá se jí sezóna návratů, jelikož po letech znovu přivedla na scénu téměř celou rodinu Jordánových, která obdržela nové dějové linky a bude nás na obrazovkách těšit nebo provokovat delší dobu, to podle toho, zda ji máte rádi nebo nemůžete vystát.

Leckomu už začalo vadit, že Bára s Terezou pořád fňukají a že si do seriálu přinesly nejrůznější problémy, dramata a vztahové krize, místo aby divákům dopřály trochu cenného humoru. Na ten se ostatně těší i představitel Tomáše Petr Vacek, doufající, že se kolem Jordánových povede vytvořit více veselých momentů.

 

Právě jeho se bude nejvíce týkat příchod další postavy, jelikož sezóna není jen obdobím řady návratů, ať už dlouhodobých či jen kratičkých, nýbrž také časem příchodu mnoha hvězdných posil. Po Ivaně Andrlové, Zuzaně Páleníkové či Sašu Rašilovovi se tak do uličního týmu přidává Petra Bučková, která ztvární Tomášovu mnohaletou partnerku Lindu Jiráskovou.

Herečku můžete znát mj. ze seriálů Vraždy v kruhu, Ordinace v růžové zahradě, Hlava Medúzy, Jitřní záře nebo Sex O’Clock. Linda dosud platila za jakousi paní Columbovou, o níž se občas mluvilo, ale zatím jsme ji neměli možnost spatřit. Totéž se dá říct třeba o postavě Petra Dvořáka, jenž se teprve nedávno poprvé objevil s tváří Jana Dolanského.

Linda je kliďas, tedy většinou

Ale zpátky k Lindě. Jaká vlastně je, co všechno o ní zatím víme a jak by mohla ovlivnit dění v Ulici? Informace dostupné na webu TV Nova naznačují, že se nejedná o křehkou a neprůbojnou vílu, která by si nechala něco diktovat od mužů. Je to sice klidná povaha, ale když se jí něco nelíbí, nebojí se to dát okamžitě a důrazně najevo. Tomáš, který se nerad hádá a pouští do konfliktů, se tak v její přítomnosti může jevit jako podpantoflák, který má z partnerky trochu nahnáno. Ve skutečnosti si ale jejího nadhledu a přímočarosti cení.

Linda je o několik let mladší než Tomáš, přesto mu skvěle rozumí a bere ho takového, jaký je. Spojuje je i stejný smysl pro humor a pohled na život. Nedělá jí sebemenší problém vyrazit s ním do jeho milované přírody a vychází dobře i s Terezou (Patricie Pagáčová) a Matějem (Jakub Štáfek).

Lindu ztvární Petra Bučková.
Lindu ztvární Petra Bučková. | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Zatím nevíme, jaké souvislosti Lindu konečně vytáhnou na světlo a do popředí, ale můžeme asi očekávat, že vznikne jisté napětí mezi ní a Tomášovou bývalou manželkou Bárou (Tereza Brodská), která poslední dobou často hledá útěchu právě u něj. Matěj žije v Barceloně, Tereza se možná chystá odletět s Davidem do Singapuru, druhé manželství krachlo, a tak Báře už nikdo jiný nezbyl. Jak se diváci na Lindu v podání Petry Bučkové těší?

„Skvělá divadelní i filmová herečka.“

Lindu jsem si teda představovala o něco starší. Tato herečka je podle Tomáše docela mladá, nemyslíte?

Zdroje článku: