Ulice: Táta dvojčat Dvořákových s tváří Jana Dolanského zahoří láskou k Magdě

Ulice: Táta dvojčat Dvořákových s tváří Jana Dolanského zahoří láskou k Magdě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Diváci si dlouho lámali hlavy nad tím, koho v nové sezóně Ulice ztvární sympaťák Jan Dolanský. Dnes už víme, že vstoupí na scénu jako táta Marka a Matěje, o kterém jsme zatím vždycky jen slýchali. Tahle paní Columbová ale konečně vyjde na světlo a zakouká se do Magdy.

Soňa se zatím jen rozehřívala. Pravé peklo teprve přijde

Magda (Veronika Čermák Macková) nikdy neměla moc velké štěstí na muže. Před Eddiem Rambouskem (Jiří Panzner) dala přednost péči o nemocnou maminku, a tak dotyčný raději odjel do zahraničí. I když se po letech vrátil, jejich romanci to k velké smůle některých divaček neoživilo. Eddie a Magda jsou v tuto chvíli jen dobří přátelé a kolegové.

Ani s Mirkem (Daniel Bambas) to Magdě nevyšlo, těsně před svatbou celý vztah zahodila kvůli Prokopovi (Ondřej Studénka), jenž měl ale úplně jiné představy o budoucnosti a společném životě než ona. A tak je nyní Magda sama, zatímco Prokopa si nadále omotává kolem prstu záludná Soňa (Lucie Vondráčková), která si zároveň stíhá brousit zuby na ředitelské křeslo.

Když teď Irena Landová (Kateřina Holánová) odchází z pozice ředitelky, aby se mohla plně věnovat rodině, je to pro zákeřnou intrikánku Čechovou skvělá příležitost skočit po moci. Rozhodně ji nehodlá promarnit, naopak v nových epizodách jubilejní dvacáté sezóny udělá maximum pro to, aby povýšení získala. Jak už o ní dobře víme, neštítí se žádných manipulací ani přehnaných trestů pro studenty za mnohdy banální prohřešky, jen aby zajistila naprostý pořádek. Mnohým divákům tím jistě nadále poleze na nervy, ale některé naopak baví, že se díky Soně ve škole děje něco zajímavého.

Magdě se začne dvořit táta bratrů Dvořákových

V nových dílech s ní ale zkříží zbraně Matěj Dvořák (Jiří Dlouhý) a diváci se ještě budou divit, co tenhle na pohled milý a sympatický mladík dokáže. Zajde ale příliš daleko a vyslouží si od Soni tvrdý protiútok – zástupkyně na jeho rodinu zavolá sociálku. Nastanou tak těžké chvíle zejména pro otce dvojčat Marka a Matěje, kamioňáka Petra Dvořáka, jehož ztvární oblíbený herec Jan Dolanský.

Jan Dolanský a bratři Jan (vpravo) a Jiří Dlouzí
Jan Dolanský a bratři Jan (vpravo) a Jiří Dlouzí | Zdroj: TV Nova

Toho si diváci v poslední době oblíbili jako Marka Záhoře v seriálu Zlatá labuť, na základě čehož vlastně trošku doufali, že by mohl dostat roli záporáka také v Ulici. Producentka Janka Maršíková ostatně naznačila, že se bude točit kolem několika žen, a od svůdníka k padouchovi není až tak daleká cesta, pravda? Teď to ale vypadá, že Jan Dolanský bude prostě jen ustaraný táta dvou puberťáků, který teprve v nových epizodách najde velké zalíbení v Magdě Procházkové, a to i přesto, že spolu v minulosti kvůli klukům už několikrát jednali.

Petr Dvořák začne dokonce vymýšlet různé způsoby a záminky, jak se s krásnou profesorkou vídat častěji, aniž by tušil, že jeho syn Matěj do ní byl ještě nedávno zamilovaný. Petrovo charisma nenechá Magdu chladnou, ale má taková láska vůbec šanci vzhledem k množství překážek, které se jí záhy postaví do cesty? Tak nebo tak se jistě shodneme na tom, že Magda už by si zasloužila potkat toho pravého, jenž s ní vydrží navěky. Bude jím skutečně Petr Dvořák?

Magda Procházková se svými studenty
Magda Procházková se svými studenty | Zdroj: TV Nova
Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • presskit Nova