Ulice: Nová postava přepečlivé účetní Strouhové ovlivní Blančin život na komoře

Ulice: Nová postava přepečlivé účetní Strouhové ovlivní Blančin život na komoře
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Saša Rašilov a Ivana Andrlová nebudou jedinými hereckými posilami, které rozšíří řady Ulice a obrátí Blančin život na komoře vzhůru nohama. Přidá se k nim také úzkostně pečlivá účetní Strouhová v podání někdejší scenáristky nekonečného seriálu.

Těch nováčků začíná být už moc

Rodinu Volákových čeká ve dvacáté sezóně pořádné drama a mnoho životních změn, zejména Blanku (Linda Rybová), která konečně nastoupí na Komoru zubních lékařů jako nová vedoucí vzdělávacích programů. Fakt, že si ale prezident Luděk (Vasil Fridrich) přitáhl na pracoviště svou současnou i bývalou manželku, se nebude ani trochu líbit šedé eminenci úřadu, intrikující tajemnici Vlastě Hanuškové (Ivana Andrlová), která je ochotná udělat pro zachování dobré pověsti komory v podstatě vše.

Blanka se seznámí ještě se dvěma dalšími novými kolegy, s charismatickým Igorem Šplíchalem (Saša Rašilov), jenž ji bude k Evženově (Martin Finger) velké nelibosti zásobovat lichotkami a sbližovat se s ní, a také s účetní Pavlínou Strouhovou.

„Mám z toho velmi příjemný pocit, zvlášť tady z té lokace. Zubařská komora se nachází v krásné vile a je to moc příjemné,“ popsala své dojmy pro pořad TV Nova Zuzana Páleníková, která hraje právě novou postavu Strouhové.

Taky mám dobrý pocit z lidí, dobrou energii. Myslím, že by to mohla být taková moje pracovní rodina. Moje postava je Pavlína Strouhová, účetní a ekonomka zubařské komory. Je pečlivá, myslím, že chce mít hodně věci pod kontrolou. Možná bych řekla až trošičku úzkostná.

Dá se předpokládat, že postava s takovou charakteristikou si příliš mnoho fanoušků nezíská, ale nepředbíhejme. I když diváci už teď spekulují, jakým způsobem asi Blančin život na komoře ovlivní, a tak trochu rozčarovaně reagují na vyloženou záplavu nových postav. Ve dvacáté sezóně jich v seriálu přibude opravdu požehnaně.

Tam bude nových postav! Bude to vůbec ještě Ulice? Ve scénáři snad nezůstal kámen na kameni. No, necháme se překvapit.

Nejdříve scenáristka Ulice, teď jedna z postav

Leckoho možná překvapí, že Zuzana Páleníková není v Ulici žádným nováčkem. Před lety ji jednu dobu psala jako scenáristka.

Teď se sem vracím po deseti letech v úplně jiné funkci a je to moc zajímavé. Najednou jsem já tím, koho jsem předtím tvořila. Kdysi jsem psala postavu Gábiny, potom jsem začala psát paní Maciuchovou s panem Emilem Horváthem, ale pak jsem odešla.

Co ji tedy vlastně přinutilo se do seriálu vrátit po vcelku dlouhé době a v úplně jiné roli? „Moje životní dráha se trošku změnila, já jsem původně vlastně byla i režisérka. Poslední dobou se věnuju hlavně herectví, takže osud mě tam nějak přivál.“

Jako herečka už se objevila např. v Odznaku Vysočina nebo v Ordinaci v růžové zahradě 2. V poslední době natáčela spíše na Slovensku, je velkou milovnicí koček a ve volném čase ráda chodí do přírody, kde se kochá horskými výhledy.

Zdroje článku: