Ulice: Být ředitelkou Soně nestačí. Podrazí Prokopa a místo zástupce nabídne jinému

Ulice: Být ředitelkou Soně nestačí. Podrazí Prokopa a místo zástupce nabídne jinému
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jiří Panzner, jehož diváci Ulice znají jako dobráka Eddieho, prozradil v rozhovoru, jak se situace po zvolení Soni ředitelkou bude vyvíjet dál. Prokopa čeká ledová sprcha a o místě zástupce si bude moct nechat jen zdát. Záludná Čechová ho nabídne právě Eddiemu.

Čechová ředitelkou – scenáristé se museli zbláznit

Soňa uspěla ve výběrovém řízení a stala se ředitelkou na gymnáziu. Jaká úžasná zpráva pro těch pár diváků, kteří se ještě před pár dny drželi poslední naděje, že by to přece jen mohlo dopadnout dobře. Většina nejspíš s hořkostí a odevzdaností očekávala, že se situace vyvine právě takhle. Scenáristé lační po dramatech a touží fanouškům Ulice nabídnout adrenalin. To se jim jistě splní, ale zbydou jim pak nějací příznivci?

Tak to snad už ani nechci vidět, to bude ve škole pěkná mela, ta jim dá co proto. Chudáci učitelé a školáci.

„Scenáristé se úplně zbláznili a usilují o to, aby se lidi přestali dívat na Ulici.“

Historie se opakuje. Nejdřív Hádková, přezdívaná Hadice, a teď tohle. Myslela jsem si, že s Hádkovou to jednou provždy skončilo, ale ono ne. Ach jo. Tohle se scenáristům opravdu nepovedlo.

To jsou jen některé ze zklamaných reakcí, ale objevují se i takové, z nichž vyplývá, že diváci nadále doufají. Věří, že se jedná o nedorozumění, že se Soňa na ředitelské židli neudrží dlouho, že se možná provalí nějaký její podvod, díky němuž zvítězila. Pak je tady nemalá skupina těch, kteří se radují a těší, co dalšího zákeřná Čechová rozpoutá. Jen díky ní se ve škole děje něco zajímavého.

Soňa se zaměří na Eddieho. Nabídne mu pozici zástupce

Jaká atmosféra bude po Sonině zvolení panovat v kabinetu, prozradil Jiří Panzner, představitel Eddieho Rambouska, v rozhovoru pro pořad TV Nova. Ačkoli si jistě sami umíme představit, že do smíchu tam nikomu nebude. Zuří hlavně Otík.

Nálada bude samozřejmě špatná, zejména u Otíka a Magdy. Eddie to bere celkem profesionálně, jeho to zase tak úplně netrápí. Mám pocit, že pořád věří tomu, že Soňa má v sobě nějaké dobro nebo lidskost, takže on se z toho nehroutí, ale Otík a Magda to berou úplně strašně. Prokop je trošku na miskách vah. Asi si taky nemyslí, že je to úplně ideální, ale zároveň je v tuto chvíli partnerem Soni.

Nová ředitelka v následujících epizodách zaútočí na nejslabší článek kabinetu, jímž je právě dobrák Eddie, aby vrazila kůl mezi soudržnou trojici přátel. Všichni navíc počítali s tím, že zástupce jí bude dělat Prokop a že za ním v případě jakýchkoli problémů budou moct přijít s prosbou o pomoc, jenomže to se krutě spletli. Dané místo nabídne Soňa právě Eddiemu a má snad profesor Rambousek důvod nabídku nepřijmout, třeba i s myšlenkou, že by na ředitelku mohl maličko dohlížet a prospět tím přátelům?

Uvažovat nad tím určitě bude. On Soňu nevnímá jako čiré zlo, takže nějak dojde k tomu, že kdyby v té funkci byl někdo z kabinetu, mohl by něco ovlivňovat a Soňu trošku korigovat. Eddie o tom bude přemýšlet a možná to i tak dopadne.

Eddieho čekají těžké časy nejen v práci, ale rovněž v osobním životě. Chodí totiž se svobodnou matkou, s jejímž synem by rád navázal nějaký přátelský vztah, ale chlapcův otec tomu brání. Jak to dopadne? Nechte se překvapit.

Zdroje článku: