Tereza se hodlá v Ulici zdržet déle. Patricie Pagáčová prozradila, co za tím vězí

Tereza se hodlá v Ulici zdržet déle. Patricie Pagáčová prozradila, co za tím vězí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mohla to být jednorázová záležitost, ale nakonec si Terezu Kučerovou, které stejně všichni (včetně její představitelky) nadále říkáme Jordánová, užijeme v Ulici delší dobu. Návrat mezi staré známé, s nimiž zažila spoustu legrace, ji pochopitelně těší.

Tereze chybí kamarádky, a tak si pobyt v Praze prodlouží

Patricie Pagáčová se vrátila do Ulice po pětileté pauze, aby jako Tereza mohla svědčit nejlepší kamarádce Gábině na svatbě s Jirkou Hermanem. Mnozí se domnívali, že tím působení herečky v seriálu také skončí, že se zkrátka jedná jen o takový návrat na skok vzhledem k tomu, že jde o speciální epizodu – velké finále devatenácté sezóny před prázdninovou pauzou ve vysílání.

Nyní se však množí informace o tom, že Patricie Pagáčová zůstane v Ulici natrvalo. Z již dostupných ukázek je zřejmé, že se v seriálu objeví na začátku dvacáté sezóny. Můžeme ji vidět procházet se uličním náměstíčkem a hovořit se zvědavým Kaštanem. Jak dlouho se ale skutečně zdrží? Vyskytne se pouze v několika prvních dílech, načež zase odjede do zahraničí za manželem? Nebo bude mít její pobyt mnohem delší trvání, než se fanoušci odvážili doufat?

Tereza dorazila na svatbu na poslední chvíli.
Tereza dorazila na svatbu na poslední chvíli. | Zdroj: TV Nova

Herečka prozradila podrobnosti v pořadu Backstage Ulice, kde ji vyzpovídal moderátor, influencer a herec Petr Havránek. „Primárně se vrací na tu svatbu, ale samozřejmě jsou tam nějaké lehké životní těžkosti, není to nic závažného, ale je momentálně ve stavu, kdy jí schází blízké kamarádky, Gábina, máma, prostě to blízké okolí. Proto se teď rozhodne, že to vlastně spojí, přijede na svatbu a prodlouží si to.“

Hereččin návrat mnohé těší, jiné irituje

Zajímavé a docela vtipné bylo pro Patricii setkání s představitelem Šimona. Jakub Krause začal hrát syna Gábiny, když mu byly čtyři roky, což je tak trochu veselá připomínka toho, kolik času mezitím uplynulo. Patricie byla celá pryč z toho, jak mladík vyrostl. Vždyť ona ho pamatuje takhle malinkého!

Sama začala hrát v Ulici, když jí bylo šestnáct, a zůstala tam do třiceti let. Pubertu a dospívání tedy strávila v seriálu, který určitě bere jako důležitý bod ve své herecké kariéře, přestože diváci ji znali už předtím z oblíbeného rodinného seriálu Ranč U Zelené sedmy.

Nebýt Ulice, tak nejsem tam, kde jsem. Takže když mi teď tvůrci volali ohledně návratu, brala jsem to jako takovou svoji lehkou povinnost to pro ty diváky udělat. Asi je ten správný čas, jsem hrozně ráda, že jsem tady.

Radost z jejího návratu mají i mnozí diváci, jak ostatně vyplývá z komentářů na sociálních sítích.

„V Ulici byla fajn. Jsem ráda, že ji vrátili.“

„To je super, bavila mě a určitě bavit bude.“

„Rozhodně je lepší než Iva. Tereza to tam aspoň zpestří.“

„Mohla by nastoupit zpátky do školy (co jiného) a pomoct sejmout Soňu.“

Na druhou stranu se ozývají i ti, kteří Patricii Pagáčové příliš nefandí.

„Ta holka je všude. Já z jejího návratu nadšená nejsem.“

„Bože, já jsem myslela, že dojede jen na svatbu. Všude se musí nacpat, na FB je jí to málo. Ona, Žilková, Agáta, Kordula a Bagárová. Je to už trapné, ale to je můj názor.“

Zdroje článku: