Ulice: Svatbou to nekončí. Tereza zasáhne Gábině do života i v nové sezóně

Ulice: Svatbou to nekončí. Tereza zasáhne Gábině do života i v nové sezóně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po letních prázdninách odstartuje už dvacátá sezóna nekonečného seriálu Ulice a Patricie Pagáčová bude k velkému překvapení diváků u toho. Mysleli jsme si, že se jen objeví na kamarádčině svatbě a pak zase zmizí. Jak se ale zdá, zdrží se o něco déle.

Tereza se mihne na svatbě, ale tím to ještě neskončí

Patricie Pagáčová mile překvapila všechny své fanoušky, když souhlasila s návratem do role Terezy Jordánové, provdané Kučerové, v nekonečném seriálu Ulice. V něm strávila přibližně čtrnáct let života, a tak je pochopitelné, že když se teď po pětileté pauze vrací, je to pro ni velká nostalgie a v jistém smyslu návrat domů mezi dobré přátele. Díky tomu, že v Ulici nadále potkává mnoho tváří známých z dřívějška, se jí skoro zdá, jako by nikdy ani neodešla.

Navíc, jak sama přiznala v jednom z rozhovorů, má v oblibě zejména natáčení svateb, a tak ji potěšilo, že ji povolali zpátky na plac právě pro vůbec nejhezčí epizodu v celé devatenácté sezóně, kdy se pozornost soustředila na romantický obřad Gábiny Pumrové a Jirky Hermana.

Ne všichni diváci jsou ale z návratu herečky nadšení. Někteří jásají, jistě, protože Terezu viděli vyrůstat a dospívat, oblíbili si ji a prožívali s ní všechny radostné i smutné životní události, první lásky i velká zklamání. Jiní ale podotýkají, že její příběh v Ulici se šťastně uzavřel a není důvod ho znovu otevírat.

„Terezka nám v Ulici chyběla, ale asi se vrátí jen na svatbu.“

Tak doufám, že se jen mihne na svatbě a nebude pokračovat. Vůbec mi tam nechybí.

Příležitost by podle některých měly dostat jiné postavy. Právě tito diváci tak budou zřejmě trochu prskat, jelikož Terezin výskyt na kamarádčině svatbě nebyl ojedinělou záležitostí.

V nové sezóně se Patricie Pagáčová zase vrátí

Krátké ukázky z nadcházející sezóny slibují, že Tereza se bude v Ulici objevovat i nadále. Už v posledním díle devatenácté řady tajemně naznačí Gábině, že se jí po prázdninách možná rýsuje v Praze školení, a tak se kamarádky budou moct vídat častěji.

Na konci epizody pak můžeme sledovat ukázku, kde se Tereza s nostalgií prochází po uličním náměstíčku a vysvětluje zvědavému Kaštanovi, že tady dlouhá léta bydlela. Vzápětí ji uvidíme u Gábiny doma, kde kamarádce nabídne, aby se za ní stavila v Linci. Už je tedy zcela jasné, že si Terezu ještě užijeme, i když zatím není zřejmé, jak dlouho se zdrží. Reakce diváků jsou na tuto skutečnost jako obvykle protichůdné.

„Proboha, ať se nevrací nastálo!“

Je krásná a moc milá, klidně ať v seriálu hraje. Někoho pozitivního ve škole…

Někteří dokonce spekulují, zda by Tereza nemohla na gymnáziu nahradit Magdu, která by nakonec přece jen mohla odejít kvůli konfliktu s ředitelkou Irenou a zákeřné intrikánce Soně. Nebo by mohla zastoupit právě nenáviděnou Soňu. Jak ale další diváci podotýkají, bylo by to těžko proveditelné vzhledem k tomu, že Tereza učila češtinu, zatímco Magda je přes matematiku a zeměpis a Soňa zase přes angličtinu a tělesnou výchovu.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři