Postav, které diváky rozčilují, v Ulici přibývá. K Báře a Tereze můžeme přidat Vendulu i Mária

Postav, které diváky rozčilují, v Ulici přibývá. K Báře a Tereze můžeme přidat Vendulu i Mária
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nejotravnější postava Ulice – vybrat jen jednu se v těchto dnech zdá jako nadlidský úkol. Iva Klímová jim kraluje už dlouho, ale konkurenci teď bude mít v děvčatech Jordánových, uvzdychané Vendule a zoufalém pracantovi Máriovi. To ani nemluvíme o ničitelce Soně…

Vendula začíná iritovat svým výrazem a skuhráním

Kdybyste se teď zeptali diváků Ulice, která postava je podle nich nejvíce otravná, padla by zřejmě různá jména. Připomínat už poněkolikáté ukňouranou Ivu Klímovou není snad ani nutné, nejčastěji teď zaznívá: Bára, Tereza, Vendula a Mário.

O tom, že holky Jordánovy se po návratu moc dobře neuvedly, jsme nedávno psali. Bára irituje diváky tím, že střídá šály a prakticky nic jiného nenosí, ačkoli se dá chápat, že účelem je zakrýt přebytečná kila. To si alespoň někteří myslí. Zároveň jim ale vadí, jak Bára pořád řeší nadutého šéfa a ustavičně naříká, že už ji to v zaměstnání nebaví.

Ani s Terezou si neužíváme veselejší scény, v poslední době se hlavně hádá s manželem Davidem, zahrnuje ho výčitkami a ječí na něj. Přesto ani ona, ani Bára nejsou podle některých až tak otravné ve srovnání s horší Vendulou a Máriem.

Vendula rozčiluje fanoušky seriálu prakticky od začátku jubilejní dvacáté sezóny, kdy se po návratu z prázdnin nevděčně pustila do Lumíra za to, že si dovolil z nabídky bistra vyřadit určité pokrmy. Zdraví její dcerky se přes léto strávené u moře zlepšilo, ale během pobytu v Praze opět zhoršilo. K astmatu se přidal zápal plic, a tak má Vendula důvod k nepřetržitému sténání, pláči, lamentování a bědování. Tváří se jako boží umučení, lituje, že nemůže trávit s dcerkou více času, zároveň nechce opustit druhé dítě – bistro.

To bude zase průšvih, až Máriovi dojde dech

Ani Mário už není takový ten veselý pohodář a nápaditý raper, jenž do Ulice vnášel humor a jednou za čas diváky pobavil. Stačí vzpomenout na slavné klipy Radek má malýho a Pavlík je ten pravej. Kde jsou ty časy, kdy byl Mário Doubek ještě borec, snílek a sympaťák? Teď, když zklamal Áju a předvedl se jako nespolehlivý dlužník a zbabělec, je to jen trouba v neměnné kšiltovce, kterou mnozí považují za řádně promaštěnou.

„Přidala bych mu aspoň trošku inteligence, aby nepřestal lidi bavit, ty úlety spíš do humoru jemu vlastnímu, než aby byl naprostý trotl.“

Koukám, že z Mária udělali děsného lůzra. Jak vylezl z postele, ani se neumyl, neučesal, akorát na ten svůj přiblblý drdůlek si nasadil tu svoji promaštěnou čepici. Jestli se takhle choval i s Ájou, tak se ani nedivím, že ho nechtěla. Jako chlap nestojí za nic, chová se jak zastydlý puberťák, furt to svoje mydlení rukama kolem sebe a rapování, kdopak je na něj zvědavý. Herec to hraje dobře, ale postava je příšerná.

Někteří kritikou nešetří a jistě budou mít důvody k další. Už to vypadalo, že se Mário odrazí ze dna s novou noční prací, ale opak bude pravdou. Pracovat celý den v bistru a pak přes noc tahat těžké věci, to se akorát podepíše na jeho fyzickém zdraví. O tom se už brzy přesvědčí i jeho kamarádka Martina.

To bude zase průšvih, v noci vykládá kamiony, přes den je v bistru. Kdy se vyspí? A že rád spí!

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři