Ulice: Jirka už má potvrzeno, že Herman není jeho otcem. Jan Holík prozradil podrobnosti

Ulice: Jirka už má potvrzeno, že Herman není jeho otcem. Jan Holík prozradil podrobnosti
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když v některé z uličních rodin panuje příliš dlouho klid a pohoda, tvůrci se rozhodnou s tím provést něco dramatického a mnohdy i bizarního. Takový zvrat teď nejspíš čeká také Jirku Hermana. Jako by nebylo dost na tom, že řeší náhradní mateřství. Ještě bude pátrat po vlastním původu.

Vztah mužů Hermanových prověří nepříjemná pravda

Jirka Herman podstoupí kontrolní test, který se bohužel nebude ve výsledcích nijak lišit od toho předchozího. Má tak definitivně potvrzeno, že jeho táta mu není biologickým otcem. Co bude dělat dál a jak s tímto zjištěním naloží? To naznačil Jan Holík v rozhovoru pro pořad TV Nova.

Vyvolá to samozřejmě nějaké detektivní pátrání plus další peripetie kolem celého tohohle příběhu. Je fakt hrozně zajímavé to hrát s Markem Vašutem, dostat se do téhle polohy, je to fajn.

Prostá, a přitom tolik komplikovaná pravda změní v Jirkově životě mnohé, zejména vyzkouší sílu těžce vybudovaného vztahu s Hermanem starším (Marek Vašut). Z nitra Jirkovy duše se navíc začnou vynořovat staré křivdy a bolavé rány.

Rozhodně se stane křehčím ten vztah a budou bojovat o své místo na slunci, mezi sebou i vůbec o to, jak vlastně toho otce nazývat, pokud není jeho pravým otcem, a kdo tedy je jeho otec. To budeme řešit.

Někdy je lepší nechat minulost spát

Jirka si najednou není jistý ani tím, kým je. Tíží ho otázka jeho původu, zároveň ale s manželkou Gábinou (Aneta Krejčíková) nadále řeší komplikované téma náhradního mateřství. Cesta bude ještě dlouhá a velmi trnitá, těžko tedy říct, zda se sám Jirka stane v budoucnu šťastným tátou.

Kdybych to měl řešit osobně, tak já bych do toho asi úplně nešel. Mně to jako nepřijde úplně přirozené. Oproti tomu jakoby umělé oplodnění, toho jsem zastáncem, nemám s tím problém, ale tohle je pro mě trochu zvláštní věc.

Názor herce Jana Holíka sdílejí i mnozí diváci, kteří se domnívají, že lepší cestou by byla adopce. Někteří pokládají náhradní mateřství za neetické, zatímco jiní přejí Gábině a Jirkovi štěstí, ať se jim to konečně podaří. Platí ostatně za nejoblíbenější pár v seriálu. Jak ale fanoušci reagují na nový zvrat týkající se toho, že Jirkův biologický otec se stal najednou velkou záhadou?

Někdy je lepší nechat to být, ale Jirka je policajt a ten to určitě zjistí. Akorát že pravda může být nepříjemná pro všechny.

„Jirka by měl nechat minulost spát.“

Já jsem si to hned myslela, když Jirka říkal, jak se k němu otec chová. Možná že to ví, že není jeho, ale chtěli to s matkou ututlat. Teď se jim to potvrdí.

„Až Jirka zjistí, že má jiného otce, měl by se i s Gábinou nechat přejmenovat?“

Nebo Herman starší nemohl mít děti a třeba o tom ani on sám neví, protože jeho žena ulítla vedle se strýčkem. A tudíž Herman starší má Jirku za vlastního.

Jistotu máme pouze v tom, že scenáristé Ulice nám v daném směru určitě dopřejí pořádnou dávku dramat. Jenom je škoda že ten klid po krásné svatbě Jirky a Gábiny dlouho nevydržel…

Zdroje článku: