Ulice: Den otců prožil Ondřej Havel s dvojitým štěstím v náručí. Pochlubil se dojemnou fotkou

Ulice: Den otců prožil Ondřej Havel s dvojitým štěstím v náručí. Pochlubil se dojemnou fotkou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sympatický moderátor Snídaně a také herec známý coby Jirka Hložánek z Ulice oslavil svůj první Den otců. Fotka s milovanými dcerkami, kterou při té příležitosti zveřejnil, chytila za srdce snad všechny jeho fanoušky.

Ondřej Havel sdílel rozkošnou fotku s dvojčátky

Den otců, kterýžto svátek proběhl v neděli 16. června 2024, byl pro herce Ondřeje Havla známého ze seriálu Ulice prvním v této nové, nádherné roli. Rád tak využil příležitosti, aby se na sociálních sítích pochlubil dojemnou fotkou svých nedávno narozených dcer, roztomilých dvojčátek Olívie a Eliany. Informovala o tom i TV Nova.

Ze starších příspěvků na hercově Instagramu vcelku jasně vyplývá, že péče o dvě miminka není procházka růžovou zahradou, ale o to víc pak zahřejí u srdce chvíle, jako je právě tato, kdy si tatínek může jen tak lehnout na gauč se spícími dcerkami v náručí.

„Můj první Den otců a hned dvojitý. Děkuju, tenhle pocit je nejvíc!“ popsal kouzelné dojmy v příspěvku, který vzápětí zasypaly potěšené komentáře jeho fanoušků. Pohled na šťastnou rodinku a množství lásky zasáhl v duši každého z nich.

„Tuhle fotku dejte zvětšit a dejte jim ji darem, až jim bude 18, ať vidí, jaký velký kus cesty mají za sebou, a taky, jak skvělé mají rodiče,“ napsala jedna ze sledujících, zatímco další nadšeně komentovali skutečnost, že se miminka na tatínkově hrudníku roztomile drží za ručičky.

Moc hezké, ať jste zdraví a hodně radosti.

„Půvabné holčičky s pyšným taťkou.“

„Velká gratulace a krásná fotka.“

Překrásné dvojité štěstí.

Ve skutečném životě radost, v seriálu žárlivé scény

Holčičky přišly na svět v sobotu 27. dubna 2024 a pro Ondřeje Havla a jeho manželku Báru byly vlastně do poslední chvíle tak trochu překvapením, protože nechtěli znát pohlaví předem. Herec, jenž proslul seriálovou rolí Jirky Hložánka, tenkrát sdílel informaci o tom, že jeho dvě malé princezny jsou v pořádku a že je nesmírně hrdý na svou ženu.

Ta se mimochodem krátce před nástupem na mateřskou dovolenou objevila i v Ulici, kde Ondřej Havel hraje po boku Natálie Holíkové, jež ztvárňuje jeho přítelkyni Martinu Dubovskou. Bára Havlová si chtěla manžela trošku podat právě za to, že v televizi laškuje s vášnivou Martinou, a tak se domluvila se štábem a překvapila ho na natáčení, aby mu naoko ztropila žárlivou scénu.

Zatímco ve skutečném životě je Ondřej Havel šťastně ženatým tatínkem, v Ulici to s Martinou bude mít asi ještě hodně složité. Poslední epizoda devatenácté sezóny, odvysílaná 21. června 2024 na TV Nova, totiž přináší jejich další partnerskou hádku. Martina udělá příteli scénu přímo na radnici kvůli tomu, že v jeho mikině z koncertu objeví dámské kalhotky s telefonním číslem a otiskem rtěnky. Jak Jirka zareaguje? Má vůbec vztah dvou takhle žárlivých lidí šanci fungovat?

Zdroje článku: