Adéla Gondíková končí v Ulici. Neznamená to ale, že by Hana zemřela

Adéla Gondíková končí v Ulici. Neznamená to ale, že by Hana zemřela
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Natáčení posledního obrazu už má Adéla Gondíková za sebou, stejně jako dojemné loučení s kolegy. Po Ulici se jí bude stýskat, ale kdo ví, třeba ji tam ještě někdy uvidíme. Hana totiž neumírá, jak mnozí předpokládali. Podle všeho se jen stěhuje do pečovatelského domu.

Další herečka dotočila poslední scénu

V nedávné době opustilo Ulici poměrně hodně oblíbených herců a hereček. Poslední scény dotočili Jan Řezníček, Arnošt Goldflam, Matyáš Valenta, Eliška Bašusová a nyní také Adéla Gondíková, která v pořadu TV Nova prozradila, že se jí určitě bude stýskat. Má už za sebou loučení a dojemné objímání s kolegy, s nimiž si slíbila, že se zase někde brzy potkají. K odchodu dostala i blahopřání všeho nejlepšího a nádhernou kytici.

„Když se řekne Ulice, tak se mi tak obecně vybaví nějaká kompaktnost, takový stroj, který pořád běží. Všechno jde, všechno je strašně příjemné, všechno je hrozně jednoduché, s úsměvem, je to všechno milé, nikde žádná pruda. Je to vlastně takové až zvláštní, by se dalo říct, fakt hrozně hezké. S lidmi, které jsem tady potkala, to vždycky bylo báječné,“ vylíčila nadšeně herečka, pro niž bylo působení v nekonečném seriálu velmi obohacující. Nevybavuje si snad žádnou scénu, při jejímž natáčení by se nějak trápila.

Určitě jsem se i já, stejně jako diváci, dozvěděla o té nemoci něco víc, takže jsem i kvůli tomu byla ráda.

Seriálová Hana bojuje s Parkinsonem

Jak diváci jistě vědí, Adéla Gondíková v Ulici ztvárňovala Hanu Šmýdovou, Evženovu bývalou manželku, která se potýkala s Parkinsonovou chorobou. Stupňující se bolesti, deprese a celkově špatný psychický stav u ní vedly k tomu, že brala příliš velké množství rozličných léků a vypěstovala si na nich závislost, s níž se ale obdivuhodně rychle vyrovnala. Poté, co s halucinacemi skončila v nemocnici, se zařekla, že už bude dodržovat rozpis stanovený lékaři, a kupodivu se jí podařilo toto předsevzetí naplnit.

V současnosti už více myslí na svou budoucnost. Původně si chtěla koupit nový byt, ale tuší, že časem bude potřebovat, aby se o ni někdo staral, a tak dá přednost domu s pečovatelskou službou. Ušetřené peníze půjčí gamblerce Vandě na splacení dluhů. Zároveň absolvuje velmi citlivý, otevřený rozhovor s exmanželem, jemuž se omluví za to, že ho v minulosti podvedla.

Hanino usmíření s Evženem
Hanino usmíření s Evženem | Zdroj: TV Nova

Evžen si uvědomí, že nebyl zrovna vzorným manželem, a ujistí Hanu, že mu nic nedluží. V podstatě tak mezi nimi konečně dojde k usmíření a zůstane jen čistý stůl, takže to vypadá, že paní Šmýdová už vlastně ani nemá důvod se v seriálu nadále zdržovat. Všechny své záležitosti si vyřídila.

Když se v Ulici objevila poprvé, byla její postava zahalena tajemstvím. Jakmile se rozkřikly podrobnosti o její nemoci a o tom, že se před kamerou dlouho nezdrží, vyrojily se další spekulace o předčasné smrti. Jakým způsobem tedy Hana zmizí ze scény?

„Pokud se ptáte na to, jestli zemře, tudíž už se nebude moct nikdy vrátit, tak takhle to není. Samozřejmě každý se může někdy vrátit nebo za ní může někdy někdo zavítat, ale není to zatím v plánu,“ prozradila Adéla Gondíková.

Hana načapala Vandu, když se snažila vrátit kradené peníze.
Hana načapala Vandu, když se snažila vrátit kradené peníze. | Zdroj: TV Nova
Zdroje článku: