Ulice: Davidův návrat by mohl znamenat odchod Magdy

Ulice: Davidův návrat by mohl znamenat odchod Magdy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V poprázdninových epizodách nekonečného seriálu se má po letech znovu objevit postava sympatického profesora Davida Kučery. Zatím není známo, jak dlouho se zdrží, ale pokud by snad hodlal zase nastoupit na místní gymnázium, mohlo by to podle některých diváků vést k odchodu Magdy.

Magda měla mnoho lásek, ta pravá se zatím nenašla

Sympatická středoškolská profesorka obohatila Ulici koncem roku 2019. Od té doby se řadí mezi nejoblíbenější postavy, jelikož se jedná o milou, přátelskou, rozumnou slečnu, byť občas poněkud paličatou a hádavou. Magda Procházková se nastěhovala do garsonky v domě pana Peška a brzy si k sobě vzala maminku trpící Alzheimerovou chorobou. Když se Zdenka v říjnu 2020 rozhodla podstoupit asistovanou sebevraždu v zahraničí, bylo to pro Magdu samozřejmě velmi těžké – a také pro Tomáše Jordána, jenž se mimochodem v jubilejní dvacáté sezóně vrátí do seriálu.

Právě Tomáš se po ztrátě Zdenky stal Magdě jakousi náhradní rodinou a dobrým parťákem do nepohody, s nímž ráda podnikala různé výlety do přírody. Kvůli náročné péči o mámu, jež čím dál častěji zapomínala a podléhala zmatku, musela Magda obětovat vážný vztah s Eddiem Rambouskem, jenž pak na několik let zmizel do Barcelony, odkud se na začátku 19. sezóny zase vrátil. Mezitím ale Magda chodila s manažerem Mirkem Soukalem. Měli před svatbou, do které jim ovšem hodil vidle Magdin kolega ze školy, Prokop Junek. S tím posléze začala bydlet a plánovala společnou budoucnost, on však nebyl zralý na vážný vztah se všemi obvyklými závazky, a tak se nakonec rozešli.

Prokop v současnosti chodí s intrikánkou Soňou, zatímco Magda je údajně spokojená se životem svobodné, nezadané ženy. S Eddiem má ale v nejnovějších poprázdninových epizodách plánovat cosi tajemného. Týká se to práce? Nějakých zajímavých aktivit pro studenty? Anebo jejich osobních zájmů? To se snad dozvíme již na podzim.

Kvůli návratu Davida by Magda mohla odejít ze školy

Magda je mezi diváky natolik oblíbená, že to v jednu chvíli vypadalo na její jednoznačné vítězství v tradiční anketě TV Nova o největší sympaťačku právě uzavřené sezóny Ulice. V uplynulých týdnech mohli fanoušci každou sobotu hlasovat o tom, koho si přejí mít ve finále.

Loňské vítězství si vydobyla Bára Klímová, jejíž představitelka Eliška Bašusová si teď po pěti letech dává od seriálu pauzu, aby se mohla věnovat jiným projektům a trochu si odpočinout. Vše zatím nasvědčuje tomu, že na zlaté pozici skončí i letos, přestože jí na paty šlape Veronika Maléřová. Magda se zatím ocitá na bronzové příčce, což by ovšem bylo také krásné místo, když vezmeme v úvahu, kolik ženských postav seriál zahrnuje.

Já se na Magdu těším. Doufám, že nad Soňou zvítězí.

Podaří se Magdě v nové sezóně vyzrát nad Soňou?
Podaří se Magdě v nové sezóně vyzrát nad Soňou? | Zdroj: TV Nova

„Magda je moc milá, hodná, přeji jí nějakou opravdovou lásku.“

Vrací se David, tak Magda může odejít jinam.

Bude návrat Matouše Rumla v roli Davida Kučery skutečně důvodem k tomu, aby Magda odešla na jinou školu a eventuálně zmizela z Ulice? To by mnohé diváky jistě mrzelo.

Zdroje článku: