Máriovo štěstí opět v ohrožení: V nových epizodách Ulice bude škemrat o peníze

Máriovo štěstí opět v ohrožení: V nových epizodách Ulice bude škemrat o peníze
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mário se zřejmě nepoučí, tak to alespoň naznačují novinky z dvacáté sezóny Ulice. V chystaných epizodách má mít nezodpovědný raper zase pořádně hluboko do kapsy. Jestli mu ale ze svízelné situace pomůže Lumír, není tentokrát jisté.

Sezóna návratů a nových výzev pro naše hrdiny

Zatímco si užíváme letních radovánek, tvůrci Ulice postupně odtajňují zajímavosti z dvacáté sezóny, na kterou se můžeme těšit na podzim, vlastně ve druhé polovině srpna. Už nyní tak víme, co čeká naše oblíbené hrdiny. Např. Blanka začne konečně pracovat na stomatologické komoře, bude mít ale zřejmě neshody s jistou paní Hanuškovou. Vanda jí poradí, jak si získat přízeň této náročné kolegyně, bude to ale stačit? Ona sama bude mít co dělat, aby před Luďkem zatajila svou zhoršující se závislost na hazardu a online kasinu. Přesto ji manžel při něčem nepříjemném načapá

Na růžích ustláno nebude mít ani Gábina, kterou si vezme do parády její matka Milena. Začne jí mluvit do choulostivých záležitostí kolem těhotenství a náhradního mateřství. Naštěstí bude moct novopečená paní Hermanová čerpat útěchu a podporu od nejlepší kamarádky Terezy, jež se po letech vrací do seriálu spolu s mámou Bárou, tátou Tomášem a manželem Davidem. Návraty starých oblíbenců nejen z rodiny Jordánových většinu diváků velmi potěšily, vlastně už teď volají po znovuobjevení dalších postav z minulosti Ulice, včetně Simony, Jarouška, Lenky, Oldy a jiných.

Mário se nepřekvapivě ocitá ve finanční tísni

Také v životech Nyklových a jejich přátel nastanou v nové sezóně změny. Když teď Vendula potřebuje trávit více času doma s dcerou Eliškou, musejí Lumír a Kateřina vymyslet, kdo ji zastoupí v bistru. Kromě toho se ale zdá, že Lumír bude řešit ještě jednu nepříliš příjemnou záležitost. Mário za ním totiž přijde do kanceláře s prosbou o finanční pomoc. Úplně přitom zapomněl, že už mu pan Nykl v nedávné době jednou půjčil.

Že by se Komandu Sokol přestalo dařit a konečně došlo na Vendulina zděšená slova o tom, že nezodpovědný Mário kvůli kamarádíčkům přijde o všechny úspory? Dojde vůbec někdy na pohádkovou svatbu, kterou Mário své snoubence Áje slibuje už celou věčnost? A co si o tom myslí diváci?

Netuším, co je čeká, ale vůbec se k sobě nehodí.

„Budou mít finanční problémy kvůli Máriovi, ale svatba nakonec bude.“

Mám je ráda. Fandím jim. Doufám, že svatba bude a že se jejich dějová linka začne nějak rozvíjet. Jsou teď tak nějak v pozadí.

„Mě tihle dva absolutně nebaví, obzvlášť ta postava Mária, jak se chová a tak dále, není to můj šálek kávy. Už je to dost ohraná písnička.“

Jak se zdá, názory na tento pár jsou různé, někteří jim přejí štěstí, krásnou svatbu a druhého potomka, jiní by se vůbec nezlobili, kdyby oba zmizeli ze scény. Uvidíme, co si pro ně přichystají podzimní epizody.

Zdroje článku: