Dívčí válka v Ulici: Ája začne Martině pokukovat po Jirkovi a spustí sérii katastrof

Dívčí válka v Ulici: Ája začne Martině pokukovat po Jirkovi a spustí sérii katastrof
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ája už dlouho touží po dokonalé svatbě a Mário se snaží ze všech sil její sen splnit. Nešťastnou shodou náhod ale skončí s prázdnými kapsami těsně před oním slavným dnem. Způsobí tak snoubence nebetyčnou ostudu, kterou mu hned tak nepromine. Navíc se Ája zhlédne v zadaném starostovi.

Mário bude bez peněz těsně před svatbou

Milovníci romantických komedií plných úsměvných omylů a zábavných trapasů si přijdou na své díky novým příběhům rodiny Nyklových a jejich nejbližších. Ve dvacáté sezóně se budou prakticky všichni soustředit na to, jak pomoct smolaři Máriovi (Jiří Kniha) z neštěstí. Zamilovaný raper touží své drahé polovičce dopřát nejkrásnější svatbu, jakou si jen lze představit, ale osud mu do cesty přihraje nepřekonatelnou překážku.

Shodou nepříjemných náhod přijde o všechny peníze jen krátce před svatbou s milovanou Ájou (Barbora Mudrová), která si nejhezčí den každé ženy vysnila jako vpravdě pohádkovou událost, na níž po finanční stránce nehodlá šetřit. Právě to se ukáže být pro Mária největší pastí, jež se vzápětí zvrtne v obrovský malér a ostudu, kterou mu Ája hned tak neodpustí. Vlastně bude natolik rozčilená, že se mu v nejnovějších epizodách pokusí vyškrábat oči.

O nějakém usmiřování nemůže být z její strany ani řeč, částečně proto, že najde zalíbení ve svém šéfovi, starostovi Jirkovi Hložánkovi (Ondřej Havel), jemuž se daří všechno, na co sáhne. A co je více atraktivní než ambiciózní muž, který ví, jak dosáhnout úspěchu? Jenomže Jirka je zadaný a jeho přítelkyní není nikdo jiný než žárlivá kuchařka Martina (Natálie Holíková) z hospody, která má pro podobné hrozby speciální radar.

Okamžitě vytuší, že se schyluje k něčemu nepřípustnému. Za daných okolností jde kamarádství stranou a do akce nastupují nejostřejší ženské zbraně. Martina se do boje s Ájou pustí s typickou vervou děvčat Dubovských, a ostatní tak budou mít co dělat, aby požáry na nejrůznějších frontách pohotově uhasili. Pomyslný oheň se ale rozhoří i na radnici – navíc platí, že čím víc se člověk snaží něco napravit, tím hůř to obvykle dopadá.

Jak se situaci pokusí zachránit zkušená babička Vilma (Jaroslava Obermaierová), na niž se Mário obrátí s prosbou o pomoc? Jak se on sám rozhodne své humorné trapasy vyžehlit a v čem by mohla být pro okolí inspirativní vtipná dívčí válka? To zjistíte v nejnovějších epizodách Ulice, které na televizních obrazovkách odstartují v pondělí 19. srpna 2024. O něco dříve, v pátek 16. srpna, si tu první mohou vychutnat uživatelé Voyo.

Ája a Mário mají poměrně dost odpůrců

Co se diváků týče, vlastně by jim ani moc nevadilo, kdyby se Ája a Mário definitivně rozešli. Podle mnohých se k sobě vůbec nehodí.

Když si ji nevzal doteď, nevezme si ji nikdy, Mário je velké malé dítě.

„Z Mária už by mohli konečně udělat ‚chlapa‘ a celkově udělat Ulici trochu pozitivnější a pohodovější.“

Za mne jsou Ája a Mário hodně nesourodá dvojice. Možná že v seriálu jim to vydrží, v reálu by dřív či později šli od sebe.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • presskit Nova,
  • čtenáři