Novinky u Klímových ve 20. sezóně: Žofka tajně přespí u Michala a Iva dá Viktorovi další peníze

Novinky u Klímových ve 20. sezóně: Žofka tajně přespí u Michala a Iva dá Viktorovi další peníze
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Michal a Žofka budou vyvádět psí kusy, aby si mohli v tajnosti užít romantické chvíle. Povede to k řadě vtipných situací, které diváky jistě pobaví více než návrat Viktora. Nenasytný podvodník bude chtít z Ivy vytáhnout další peníze, a protože je naivní a neschopná se bránit, jistě mu vyhoví.

Zábavné konspirace Michala a Žofky

Mladí zamilovaní dokážou být někdy překvapivě vynalézaví, o tom se už brzy přesvědčí Vítek (Filip Čapka) a Iva (Hana Baroňová) Klímovi. Všechno začne tím, že si Žofčina máma Bohunka Dušková (Marcela Rojíčková) najde nového přítele. Dcera jí samozřejmě přeje štěstí, ale nijak netouží dotyčného potkávat u nich doma, když zrovna přijde na návštěvu.

Michala (Karel Klement) napadne ideální řešení, jímž zabije dvě mouchy jednou ranou. Zkrátka milované dívce nabídne, aby tajně přespala u něj. Tak spolu zase stráví celou noc, jak tomu bylo během prázdnin na chatě pana Kaštana (Antonín Procházka). Jenže kdykoli si někdo myslí, že prozrazení nehrozí a rodiče se nic nedozví, obvykle se stane pravý opak. Stačí souhra náhod a žhavá novinka, aby byl oheň na střeše a Michal se Žofkou (Kateřina Ujfaluši) měli zase jednou co vysvětlovat.

Spiklenci Michal a Žofka
Spiklenci Michal a Žofka | Zdroj: TV Nova

V průběhu léta odtajnili mladí představitelé těchto rolí fakt, že zamilované postavy čeká ve dvacáté sezóně velká zkouška. Diváci už spekulují, o co by se mohlo jednat. Láska, jak známo, hory přenáší a Michal se Žofkou nakonec dostanou rodiče tam, kde je chtějí mít. Rozchod by u nich tedy hrozit neměl, ale známe scenáristy Ulice, kteří dříve či později zničí nebo alespoň vážně ohrozí každý vztah. Upřímně řečeno, v tomto případě by to divákům asi zase tolik nevadilo.

Michal je jak její mladší brácha a vůbec se k ní nehodí.

„Už aby se rozešli, vůbec se k sobě nehodí. Michal je proti Žofce děcko.“

Žofie vypadá na 25 a Michal na 13. Vůbec k sobě nejdou. Herečka se v té roli asi taky moc necítí, když se olizuje s ‚uchem‘.

„Doufám, že oba zmizí ze seriálu i s celou rodinou Klímových.“

Samozřejmě ne všichni jsou tak kritičtí. Někteří mají Michala v oblibě jako zřejmě jediného sympaťáka v celé rodině zavrhovaných Klímových a štěstí se starší Žofkou mu přejí:

Moc jim to spolu sluší. A Míša jí moc pomáhal, ještě než byli pár. Proto by bylo hezké, kdyby byli právě tím hezkým příkladem pro vztahy.

Viktor znovu obrátí život Klímových vzhůru nohama

Úsměvné zápletky s Michalem a Žofkou nebudou samozřejmě jediným velkým tématem v životě Klímových v jubilejní dvacáté sezóně. Na scénu se k velké nelibosti diváků vrátí Viktor Bidrman (Adam Vohánka), jehož Iva na jaře srazila autem ve snaze ujet před ním a jeho opilými kamarádíčky.

Viktor si údajně vážně poranil nohu, a než aby se s ním Iva soudila a riskovala zbytky pošramocené pověsti, raději mu s Vítkem vyplatili štědré odškodné. Nenasytný Viktor za ní teď ale přijde až do salonu, aby z ní vymámil další balík – údajně na rekonvalescenci. Zabrnká jí na struny výčitek svědomí a starostlivé mámy, která nenechá nikoho ve štychu. Jak daleko Iva dovolí mladíkovi zajít a co na něho praskne teprve teď? Proč mezi Ivou a Vítkem dojde k dosud největšímu střetu?

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • presskit Nova,
  • čtenáři