Novinky u Marečkových z Ulice: Dětské lásky, úsměvné maléry puberťáků a zkouška rodinných pout

Novinky u Marečkových z Ulice: Dětské lásky, úsměvné maléry puberťáků a zkouška rodinných pout
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
O tom, co čeká rodinu Marečkových v nových epizodách jubilejní dvacáté sezóny, tvůrci Ulice dosud mlčeli. Pár podrobností ale konečně vyplulo na povrch, a tak víme, že Věrka s Lubošem se budou škorpit čím dál víc a Vojtu s Miloškem ovládne počínající puberta.

Marečkovi dosud stáli v pozadí

Tvůrci Ulice během letních prázdnin zveřejňovali nejrůznější novinky z natáčení a osudů oblíbených rodin. Dozvěděli jsme se např. spoustu zajímavostí o nových postavách na Komoře zubních lékařů, kam nastoupí Blanka (Linda Rybová) jako vedoucí vzdělávacích programů, nebo o návratu někdejších oblíbenců Jordánových. Pro Terezu (Patricie Pagáčová) a Báru (Tereza Brodská) to ovšem nebudou návraty příliš radostné. Tereza řeší krizi v manželství a podezírá Davida (Matouš Ruml) z nevěry, zatímco Bára je čerstvě rozvedená a nešťastná v aktuální práci.

Diváci mají už teď docela slušný přehled o tom, co se v které domácnosti bude na podzim odehrávat, ovšem s výjimkou Marečkových. O jejich nových příhodách se dosud mlčelo, a tak jsme se mohli jen dohadovat, zda budou v budoucnu řešit nelítostný souboj s Vojtovým úplatným fotbalovým trenérem nebo něco úplně jiného.

První láska ohrozí přátelství Miloška a Vojty

Dnes už známe několik zajímavých podrobností. Začátky dvacáté sezóny u Marečkových budou patřit zejména uličnické dvojici ve složení Vojty (Felix Šrámek) a Miloška (Lukáš Masár ml.) a potěší zejména ty, kdo si libují v rodinných příbězích. V manželství Karly (Markéta Stehlíková) a Kryštofa (Kryštof Rímský) po dlouhé době konečně zase všechno klape, občas mají i štěstí urvat si pro sebe nějakou romantickou chvilku, ale právě darebné klučičí duo jim to svými kousky nejednou znemožní.

Mezi nejnovějšími ukázkami z chystaných epizod Ulice se objevila i ta, kde Vojta a Milošek čmárají na tabuli posměšnou básničku o učitelce Puklické. Naneštěstí je během lumpárny načapá ředitelka Landová (Kateřina Holánová), která byla zřejmě už předtím z nějakého důvodu v ráži. Chlapci jí možná poslouží jen jako hromosvod, ale schytají to od ní pěkně.

U obou hochů zaklepe poměrně razantně na dveře puberta. Budou neustále vymýšlet nějaké lotroviny, jenomže trest schytá obvykle jen méně pohotový Vojta, jenž se ke své smůle ocitne v nesprávný čas na nesprávných místech, zatímco Milošek Knobloch ze všeho snáze vybruslí. Alespoň že v rodině, která vždy vnímá citlivě každou nespravedlnost, najde chlapec zastání. Ačkoli se zdá, že ho s nejlepším kamarádem Miloškem nemůže rozdělit vůbec nic, záhy se mezi ně postaví první láska

Ponorka u prarodičů

Příliš velký klid nebude panovat ani mezi Věrkou (Milena Steinmasslová) a Lubošem (Rostislav Novák st.), jimž se do obvykle spokojeného vztahu vetře nepříjemná ponorka. To, co se ale zpočátku bude zdát jako nevinné hašteření, bude mít nakonec překvapivou příčinu a prověří to pevnost rodinných pout. Jistá je zatím pouze skutečnost, že nás u Marečkových čekají jak úsměvné, tak dramatické momenty.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • presskit Nova