Novinky z podzimních dílů Ulice nás zaplavují už teď: Na co se ještě můžeme těšit?

Novinky z podzimních dílů Ulice nás zaplavují už teď: Na co se ještě můžeme těšit?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
U Nyklových jsou letní prázdniny nabité prací. Lumír a Kateřina se během Venduliny nepřítomnosti starají o bistro. Jestli ale Vendula bude muset zůstat doma s dcerkou, bude třeba vymyslet, kdo podnik povede v budoucnu. Kateřině by se tam asi líbilo víc než v hospodě.

 

Někteří diváci lačně vyhlížejí každou novinku z dvacáté sezóny, kterou tvůrci Ulice ochotně vypustí do světa. A že už jich ohlásili požehnaně! Nejvíc patrně překvapili návratem tří členů rodiny Jordánových. Už na konci devatenácté sezóny se v ději ukázala Tereza Kučerová (Patricie Pagáčová) a není snad ani velkým překvapením, že se vrací Tomáš Jordán v podání Petra Vacka. Alespoň sám herec to za nečekané nepovažuje.

Co ale určitě mnohé překvapilo, je návrat Terezy Brodské do role Báry Krausové. Ta z Ulice odešla už před čtrnácti lety, oficiálně v roce 2011. Pak se na chvíli objevila v souvislosti se svatbou dcery, nyní ji však zase budeme vídat v jejím vlastním příběhu.

Víme také, že Magda bude v jubilejní dvacáté sezóně cosi plánovat s Eddiem, zatímco Soňa se ocitne v nemilosti paní ředitelky a možná se pohádá s Prokopem, jemuž přizná, že letní dovolenou strávila po boku manžela. Vanda bude nadále skrývat závislost na hazardu, ale jestli se jí to podaří, není jisté. Luděk ji má při něčem načapat.

Ani Gábina nebude mít po nádherné svatbě s Jirkou na růžích ustláno, Milena jí začne velmi rázně strkat nos do citlivých záležitostí kolem těhotenství. Atraktivní dějová linka se údajně připravuje také pro Aničku.

Vilda už v Ulici nebude, Vilma jen občas.
Vilda už v Ulici nebude, Vilma jen občas. | Zdroj: TV Nova

Kateřina by mohla předat hospodu jiným a vést bistro

Dosud jsme ale nevěděli nic bližšího o tom, co čeká rodinu Nyklových. Vilma se před prázdninami vdala za Vildu, a tak teď nosí příjmení Burdová a za rodinou dojíždí jen občas. Z Ulice už pravděpodobně definitivně zmizel také Jan Řezníček, jenž ztvárňoval řezníka Pavla Pelce, Vendulina manžela. Také její představitelka, Anežka Rusevová, by měla ze seriálu odejít, avšak v prvních epizodách dvacáté řady, které si diváci budou moct vychutnat už ve druhé polovině srpna, se objeví.

U Venduliny dcerky Elišky se projevily dýchací potíže, a tak společně strávily léto u moře. Mezitím se Lumír a Kateřina důsledně starali o chod bistra. Právě jeho osud se patrně bude v podzimních dílech řešit přednostně. Pokud bude Vendula nadále věnovat většinu času péči o dceru, měl by ji v podniku někdo zastoupit. Podle diváků se vyloženě nabízí Eva Knoblochová, jež díkybohu sekla s prodejem doplňků stravy.

Z ukázky na nové díly, kterou v televizi neuvidíte, vyplývá, že se Kateřina a Lumír připravují na návrat Venduly z dovolené. Pracovitá Kateřina by ráda podnik pořádně uklidila, aby ho majitelce předala v perfektním stavu, ale Lumírovi se do velkého gruntování nechce, což diváci hned okomentovali.

Kateřina je aktivní a pilná, ale Lumír už takový líný dědek.

„No co, Kateřina půjde makat do bistra a Evina s Milenou budou v hospodě, vyřešeno.“

I to je možnost, Kateřina ostatně v ukázce zmiňuje, že práce v bistru ji bavila. Byla to pro ni vítaná změna.

Zdroje článku: