Novinky z 20. sezóny Ulice: Milena se bude dceři montovat do těhotenství a Aničku čeká atraktivní sezóna

Novinky z 20. sezóny Ulice: Milena se bude dceři montovat do těhotenství a Aničku čeká atraktivní sezóna
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na dalším Dni s Novou se fanoušci mohli potkat s představiteli Aničky, Miloše a Mileny z Ulice a dozvědět se, co si pro tyto postavy chystá jubilejní dvacátá sezóna. Jiří Štrébl vlastně neměl, co by prozradil, ale jeho sestra se trochu rozpovídala. Gábina to s mámou nebude mít vůbec jednoduché.

Mariánské Lázně přivítaly nadšenou Ljubu Krbovou

Televize Nova slaví 30 let od začátku vysílání a při té příležitosti si na léto připravila pro fanoušky zábavnou roadshow. Nejznámější osobnosti z televizních obrazovek jezdí po republice a baví diváky rozhovory, vystoupeními či autogramiádami. Den s Novou se protentokrát přesunul do Mariánských Lázní, kam dorazili také herci Ljuba Krbová a Jiří a Alena Štréblovi, představitelé Aničky Liškové, Miloše Knoblocha a Mileny Pumrové z Ulice.

„Miluju Mariánské Lázně, občas sem jezdíme hrát s divadlem,“ pochvalovala si Ljuba Krbová atmosféru v obzvlášť vyhřátém a prosluněném městě. „Jsou takové komornější než ty Vary, ale já je miluju, hlavně na podzim. Nevím, jestli všichni lázeňští hosté už jsou večer ve svých pokojíčcích, ale já se tady procházím kolikrát a mám tu promenádu sama pro sebe a to je nádhera.“

Co čeká v nové sezóně Aničku a Knoblochovy?
Co čeká v nové sezóně Aničku a Knoblochovy? | Zdroj: TV Nova

V rozhovoru pro pořad TV Nova herečka také prozradila, že v Ulici hraje už od třetího natáčecího dne, takže po létě bude v seriálu už dvacátou sezónu.

Musím přiznat, že v té poslední jsem to měla trochu volnější, ale jubilejní sezóna už bude zase pro mou postavu velmi atraktivní.

Již dříve naznačila, že se Anička v poprázdninových epizodách dostane do nového prostředí a mezi nové postavy. Doufejme tedy, že ji čeká něco zajímavého a příjemného.

Razantní Milena bude mít pro dceru jedinečnou nabídku

Jak už bylo řečeno, na Dni s Novou zazářili také sourozenci Štréblovi, kteří už za sebou mají tutéž akci pořádanou v Domažlicích, a všichni fanoušci pochopitelně hořeli zvědavostí, co asi čeká v nové sezóně je. Jiří Štrébl poznamenal, že rozdat dvanáct set podpisů je jistě únavnější než samotné natáčení seriálu. Co si scenáristé připravili pro Miloše od podzimu, ale neprozradil, protože to prý neví ani jako herec, ani jako postava. Většina jeho partnerů ze seriálu Ulice odešla z natáčení s koncem sezóny, takže skutečně nemá ponětí, co ho v budoucnu potká. Alena Štréblová mohla být přece jen o něco sdílnější a upustila vcelku zajímavou, pikantní informaci:

Milena jak ráda řeší věci za jiné lidi a dost vehementně, tak bude řešit Gábinino těhotenství, opravdu velmi, velmi akutně a razantně, jak to umí jenom Milena. Má pro ni zajímavou nabídku, kterou samozřejmě nemůžu prozradit.

Milena svou dceru asi nepotěší.
Milena svou dceru asi nepotěší. | Zdroj: TV Nova

Těžko říct, zda budou diváci takovou zprávou nadšení, koneckonců už v devatenácté sezóně kritizovali Jiřího Hermana staršího (Marek Vašut) za to, že bezohledně strkal nos do intimních, ryze osobních záležitostí Jirky a Gábiny a prosazoval náhradní mateřství bez ohledu na jejich pocity. Jestli za něj teď štafetu převezme Milena, příliš mnoho fanoušků si asi neudělá. Na nové epizody se každopádně můžete těšit už ve druhé polovině srpna.

Zdroje článku: