Nové díly Ulice už ve 2. polovině srpna: Vztah Michala a Žofky stojí před velkou zkouškou

Nové díly Ulice už ve 2. polovině srpna: Vztah Michala a Žofky stojí před velkou zkouškou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Karel Klement a Kateřina Ujfaluši, představitelé Michala a Žofky, se v reportáži rozpovídali o natáčení svatební epizody a o svých plánech na letní prázdniny. Naznačili také, že uličnickou dvojici čeká v nové sezóně jakási velká zkouška.

Natáčení svatby si Karel a Kateřina užili

Devatenáctá sezóna Ulice se rozloučila velkolepou svatbou Gábiny a Jirky, díky jejímuž natáčení mohli herci zase jednou vyrazit ven z ateliérů na čerstvý vzduch a vychutnat si natáčení v atraktivních exteriérech, byť jim počasí tak úplně nepřálo. Nekonečný seriál se připravuje s několikaměsíčním předstihem, a tak bylo třeba navodit iluzi teplého léta a chodit všude v lehkém oblečení, ačkoli ve skutečnosti teploty klesaly a všem byla pořádná zima. Navzdory tomu si představitelé Michala Klímy a Žofky Duškové toto zpestření užívali.

Žofka chytí kytici.
Žofka chytí kytici. | Zdroj: TV Nova

„Ten exteriér vždycky trvá natočit déle, je to časově náročné. Člověk chodí spát pozdě, protože se točí kolikrát do noci, a vstávám brzo, takže si myslím, že pár dní stačí. Ale je to hezké zpestření,“ vylíčila své dojmy sympatická Kateřina Ujfaluši v pořadu TV Nova.

Myslím, že právě Žofka chtěla, ať se to posouvá. Ona je přece jenom trošku rychlejší než Michal. Chtěla, ať jde ten jejich vztah někam dál. Ta kytka mi přijde jako ideální znamení.

Kdo už viděl poslední epizodu sezóny, dobře ví, že když Gábina v rámci tradice házela svatební kyticí, právě Žofce se podařilo ji chytit. Michal pak předvedl vtipné představení, když předstíral, že omdlévá hrůzou. Oba se ale během oslavy pěkně vydováděli, tancovali, hodovali, dokonce si ukradli romantickou chvilku pro sebe.

„Já souhlasím, je to změna oproti těm ateliérům. Upřímně, asi si nemůžu na nic stěžovat. Sežere to teda celý den, ale seš na čerstvém vzduchu, je to krása,“ pochvaloval si Karel Klement.

Konec sezóny. Co bude dál?
Konec sezóny. Co bude dál? | Zdroj: TV Nova

Těžká zkouška pro Michala a Žofku

Léto bývá pro některé herce obdobím dalších pracovních projektů, vystupování v divadle nebo na různých festivalech, ale Karel i Kateřina si hodlají dopřát zasloužený odpočinek. Dívce se navzdory náročné sezóně plné natáčení podařilo úspěšně odmaturovat, a tak si pár týdnů relaxace zaslouží o to více.

„Už jsme domluvení, že pojedeme na takovou aktivní dovolenou s taťkou a skoro celou rodinou, že nás bude velká parta, na to se moc těším. Potom určitě pojedu za rodinou na Moravu, na chalupu do Jeseníků, tam to mám ráda a nedostanu se tam většinou přes rok kvůli natáčení. Potom pojedu určitě na dovolenou se svým klukem, na to se taky moc těším. Nechávám tomu volný průběh, moc to neplánuju,“ svěřila se herečka se svými záměry, načež Karel připojil vlastní: „V Praze jsem za celé prázdniny asi tak tři čtyři dny. Zbytek trávím u babiček a dědečků na Moravě. Potom taky jedeme s babičkou a s bráchou k moři do Bulharska.“

Bohužel nesmějí prozrazovat, co čeká jejich postavy v nové sezóně, ale svatební veselí je přimělo upustit alespoň drobeček – jejich vztah po létě projde velikou zkouškou. Můžete spekulovat, o co se bude jednat, a těšit se na nové epizody, které dorazí už ve druhé půlce srpna.

Zdroje článku: