Novinky z 20. sezóny Ulice: Blančiny začátky na komoře, přistižená Vanda a vylekaná Vendula

Novinky z 20. sezóny Ulice: Blančiny začátky na komoře, přistižená Vanda a vylekaná Vendula
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vanda slíbila Haně, že s hraním přestane, bohužel to však nedokáže. Navíc se po prázdninách, v jubilejní dvacáté sezóně Ulice, zřejmě prozradí před Luďkem. Ale kdo ví, možná to zase nějak zakamufluje. Blanka brzy nastoupí na nové místo na komoře a Vendula by asi byla radši, kdyby zůstala u moře.

Luděk přistihne Vandu a Blanka nastoupí do nové práce

V poprázdninových dílech bude moct Blanka (Linda Rybová) konečně zúročit pečlivé přípravy a lekce angličtiny, protože jako nová ředitelka vzdělávacích programů nastoupí na komoru, jejímž prezidentem je její bývalý manžel Luděk Volák (Vasil Fridrich). Ten tak bude současně šéfovat exmanželce i nynější manželce, tedy Vandě (Kristýna Hrušínská).

Bude to vcelku pikantní, protože Blanka s Vandou si nejen takto předali chlapa, ale technicky vzato jsou také nevlastními sestrami, jelikož jejich matky se před časem vzaly. Ačkoli v poslední době spolu vycházejí přátelsky a bez problému, protože je spojila starost o nemocnou Hanu Šmýdovou (Adéla Gondíková), nabízí se otázka, jestli jim to bude klapat po pracovní stránce. Kromě toho se Blanka jistě seznámí s několika dalšími kolegy. Jací asi budou?

Jak se Blance povede pod Luďkem na komoře?
Jak se Blance povede pod Luďkem na komoře? | Zdroj: TV Nova

Kéž by právě pracovní záležitosti byly Vandinou největší starostí. Ta ale v nových epizodách bude mít co dělat, aby před Luďkem uchránila své ostudné tajemství. On ji totiž načapá při něčem, při čem by rozhodně neměl, a Vandě právem ztuhne krev v žilách. Prohlédne manžel její zradu a opětovnou závislost na hazardu? Nadělá si Vanda během léta další neúnosné dluhy, ačkoli Haně slíbila, že s hraním přestane? Jak to vlastně bude s jejím vytouženým těhotenstvím?

„Když přijela do Čech, tak byla bez peněz. Pak potkala Luďka, tak nějak se jí začalo dařit, začala šíleně nakupovat, a aby na ty své hadry, kabelky a boty měla peníze, začala hrát,“ připomíná divačka. „S odřenýma ušima dluhy splatila a místo pokory v tom jede zas. Vždycky se najde nějaký dobrák, co jí chce pomoct, ale u ní to nemá smysl.“

„Výborná herečka,“ pochvaluje si druhá. „Moc se mi líbí. Je krásná a umí hrát. To její Ludííí.“

Vendula po návratu do bistra zažije šok

Anežka Rusevová, kterou všichni známe jako Vendulu Pelcovou z rodinného bistra U Babičky, se má brzy vytratit z Ulice, podobně jako její herecký kolega Jan Řezníček. Kdy k tomu ale dojde, není jasné. S Vendulou se uvidíme i na začátku dvacáté sezóny.

Majitelka bistra si v létě dopřeje dvouměsíční dovolenou u moře. Polehávat na pláži a relaxovat ale rozhodně nebude, musí se postarat o dcerku Elišku, která trpí dýchacími potížemi a jíž by právě pobyt u moře měl zdravotně prospět.

Tohle se Vendule líbit nebude…
Tohle se Vendule líbit nebude… | Zdroj: TV Nova

Následný návrat do Prahy nebude zrovna radostný, spíš plný stresu a obav o osud podniku, který pro Vendulu znamená ještě mnohem víc, než zbytek rodiny tuší. Vždyť ho pokládá v podstatě za své druhé dítě. Proto ji příliš neuklidní Lumírovo (Václav Svoboda) podezřelé ujišťování, že v bistru během její nepřítomnosti rozhodně nehořelo. Co se tam ale tedy dělo?

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • tisková zpráva TV Nova,
  • čtenáři