Novinky z 20. sezóny Ulice: S Terezou si ještě užijeme, Soňa upadne v nemilost ředitelky a Magda něco kuje s Eddiem

Novinky z 20. sezóny Ulice: S Terezou si ještě užijeme, Soňa upadne v nemilost ředitelky a Magda něco kuje s Eddiem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Z dostupných ukázek na jubilejní dvacátou sezónu Ulice vyplývá, že minimálně v životě Terezy, Magdy a Soni bude pěkně veselo. Tereza ze stesku po kamarádkách zakotví v Praze na delší dobu. Magda má velké plány s Eddiem a možná konečně oslaví vítězství nad Soňou, kterou ředitelka pokárá.

Tereza se v jubilejní sezóně vrací naplno

Devatenáctá sezóna Ulice se s diváky rozloučila ve velkém stylu, dojemnou i veselou svatbou Jirky Hermana (Jan Holík) a Gábiny Pumrové (Aneta Krejčíková). Nejen Gábině, ale také Magdě by mohla v jubilejní dvacáté sezóně znovu zasáhnout do života Tereza Kučerová, která se do seriálu vrátila nejen při příležitosti kamarádčiny svatby. Diváci díky ukázkám na poprázdninové díly už nyní tuší, že oblíbená postava ztvárněná Patricií Pagáčovou se bude na obrazovkách nadále pravidelně objevovat.

Tereza při návratu potkává Kaštana.
Tereza při návratu potkává Kaštana. | Zdroj: TV Nova

Tvůrci ale zatím nechtějí prozradit, zda se tím rozehraje i její vlastní příběh, anebo zůstane jen vedlejší postavou v příbězích někoho jiného. „Bydlela jsem tady spoustu let,“ přiznává s nepopiratelnou nostalgií Tereza panu Kaštanovi (Antonín Procházka), čímž už údajně tvůrci leccos naznačují. Zapůsobí atmosféra uličního náměstí na Terezu tak, že zůstane déle?

Irena si došlápne na Soňu a Magda cosi chystá s Eddiem

Když už byla výše řeč o Magdě (Veronika Čermák Macková), měli bychom upustit pár zajímavých střípků také o její budoucnosti. Ochutnávka z dvacáté sezóny naznačuje, že se karty obrátí a místo Magdy upadne v nemilost ředitelky zákeřná Soňa (Lucie Vondráčková).

Co spolu Magda a Eddie plánují?
Co spolu Magda a Eddie plánují? | Zdroj: TV Nova

Jak se zdá, Irena Landová (Kateřina Holánová) se do ní ostře pustí hned v prvních poprázdninových dílech. Otíkova řeč zřejmě zapůsobila a přiměla naivní Irenu otevřít – nebo minimálně alespoň trošku pootevřít – oči. Patrně to ale nebude ještě znamenat, že má Magda vyhráno, ačkoli tomu nasvědčuje její vítání s Otíkem (Filip Rajmont). Soňa by se jistě tak snadno nevzdala.

Kromě intrikující zástupkyně zaměstnají Magdu také společné plány s kolegou a kamarádem Eddiem Rambouskem (Jiří Panzner). Nepochybně si vzpomenete, že ti dva spolu před lety chodili, a někteří diváci po Eddieho návratu do seriálu doufali, že by zase mohli navázat na staré časy. Mohlo by se tak stát v nové sezóně? Jejich plány, ať už budou jakékoli, se koneckonců mají spřádat na netypickém místě – v Magdině ložnici.

Rovněž Soňa s Prokopem zase skončí v posteli, i když samozřejmě za jiných okolností. Až tak žhavé ani pohodové to ale nebude, jelikož Soňa příteli přizná, že dovolenou u moře strávila ve společnosti manžela, s nímž se údajně rozvádí. Jak na to Prokop (Ondřej Studénka) zareaguje? Tak nebo tak, diváci se už teď těší a s chutí spekulují, co bude dál, ačkoli ne všichni hýří nadšením. Obávají se, že po příjemném závěru devatenácté sezóny se Ulice vrátí se samými negativními tématy a dramaty.

„Zákeřné intriky a vyhrocení vztahů, nic jiného neumíte napsat, asi jste stejní, když nenapíšete nic pohodového…“

„Já se těším. Ať už Soňa dostane, co si zaslouží.“

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • tisková zpráva TV Nova,
  • čtenáři