Novinky z 20. sezóny Ulice: Kristýna si rozhodně neodpočine. Do života se jí vrátí někdo z minulosti

Novinky z 20. sezóny Ulice: Kristýna si rozhodně neodpočine. Do života se jí vrátí někdo z minulosti
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo se domníval nebo doufal, že by si Kristýna Voláková mohla v nové sezóně konečně užít trochu klidu, ten byl bohužel na omylu. Sympatická herečka Sára Korbelová prozradila, že se diváci budou na podzim hodně divit a že se vrátí postava, která je asi dost překvapí.

Kristýnu a Dalibora rozděluje jeho neochota se rozvést

Tvůrci Ulice na webu TV Nova průběžně zveřejňují ukázky z nových epizod dvacáté sezóny, které zavítají na obrazovky ve druhé polovině srpna. Natěšení diváci tak získávají nejrůznější náznaky toho, čím jejich oblíbení hrdinové budou na podzim procházet, a nadšeně spekulují. Jedna z nejnovějších ukázek se soustředí na vztah Kristýny Volákové (Sára Korbelová) a novináře Dalibora Tomáška (Petr Uhlík).

Jak jistě tušíte, není to mezi nimi úplně ideální. Jejich láska je ještě relativně čerstvá, ale už se několikrát stihli pohádat kvůli tomu, že Dalibor zůstává nadále ženatý, ačkoli prý mezi ním a jeho manželkou už žádné city nejsou. Je ale zřejmě příliš pohodlný na to, aby se rozváděl. U ženy má nahlášenou trvalou adresu a z praktických důvodů se s ní často vídá. Oba se také účastnili slavnostního večera při příležitosti udělování novinářských cen.

Kristýnu to samozřejmě netěší, nejedenkrát si Borkovi na současnou situaci postěžovala, načež ji označil za umíněnou a dětinskou. Dokonce jí vyčetl, že to mezi nimi zbytečně kazí, a vůbec přitom nepomyslel na její pocity. Která mladá dívka by toužila chodit se ženatým mužem a neustále trnout hrůzou, že se ke své krásné, inteligentní a sympatické manželce vrátí?

V životě Kristýny se chystá překvapení pro diváky

Z nové ukázky ale vyplývá, že to asi nebude jejich jediný problém. Ambiciózní novinář žije svou kariérou a zajímavými případy, o nichž denně píše. Pochopitelně si to žádá spoustu energie a času, takže pro Kristýnu už ho potom moc nezbývá. Právě v ukázce přeruší Dalibor rande s přítelkyní, aby se mohl věnovat naléhavé práci. Není přitom jisté, jestli se za Kristýnou stihne později ještě vrátit, a ta to okomentuje smutným, ale smířlivým povzdechem, jako by už ani nic jiného nečekala.

Bude jednou Daliborův workoholismus důvodem k rozchodu? Co v rozhovoru pro Super.cz prozradila sama herečka Sára Korbelová o chystaných epizodách?

Kdo myslel, že si moje postava odpočine, bude se na podzim hodně divit. Navíc se vrátí jedna postava, která bude pro diváky asi dost překvapením, její návrat asi čekat nebudou.

Takhle nalákala diváky ke sledování jubilejní sezóny, která bude pro její postavu vskutku vypečená. Už teď se můžeme dohadovat o tom, jaká tajemná postava z minulosti znovu zavítá na scénu.

Vydrží jim jejich vztah?
Vydrží jim jejich vztah? | Zdroj: TV Nova

Bude to všemi nenáviděná ezošmejdka Julie Papežová (Jitka Schneiderová), jež z Kristýny tahala peníze, aniž by jí skutečně pomáhala s panickými atakami? Nebo to snad bude její velká láska Denis Kroupa (Libor Matouš), který dívku podvedl, opustil a tím v podstatě uvrhl do psychických problémů? Či snad někdo úplně jiný? V Kristýnině životě hrál kdysi velkou roli také Filip Maléř (Marek Salvet). Nechme se překvapit.

Zdroje článku: