Nová postava v Ulici: ‚Baba Hanušková‘ znepříjemní Blance práci na komoře

Nová postava v Ulici: ‚Baba Hanušková‘ znepříjemní Blance práci na komoře
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Prázdniny jsou v plném proudu, ale čekání na nové epizody Ulice ještě nějakou dobu potrvá. Diváci už netrpělivě vyhlížejí druhou polovinu srpna, kdy se své oblíbené podívané opět dočkají. Jednou z novinek dvacáté sezóny má být postava paní Hanuškové, s níž se Blanka střetne na komoře.

Blanka bude mít problémy s novou kolegyní

Jubilejní dvacátá sezóna Ulice ještě ani nezačala, ale už teď nás zásobuje zajímavými novinkami. Kromě toho, že se téměř v plné sestavě vrátí oblíbená rodina Jordánových společně s populárním profesorem Davidem Kučerou (Matouš Ruml), potěší jistě také příchod zcela nových postav a využití nového prostředí.

Atraktivní dějová linka čeká např. na Aničku Liškovou, jak prozradila její představitelka Ljuba Krbová. Ačkoli mnozí z našich favoritů v závěru devatenácté sezóny opustili seriál (mj. Matyáš Valenta, Arnošt Goldflam, Adéla Gondíková, dočasně pak Eliška Bašusová nebo Jaroslav Blažek), můžeme si být jisti, že nudit se určitě nebudeme.

Už víme třeba to, že Soňa se ocitne v nemilosti ředitelky Landové, že Eddie a Magda společně kují nějaké plány, že Luděk načapá Vandu při něčem nepatřičném a že jeho bývalá manželka Blanka začne konečně pracovat na komoře. Pozice vedoucí vzdělávacích programů s sebou ale nese nejen atraktivní prostředí, vyšší plat a cenné kontakty, nýbrž také možné neshody s novými kolegy.

Snad z Hanuškové neudělají paní Columbovou

Jednou z nových postav má být právě osoba, jež Blanku potrápí v práci na stomatologické komoře, jistá paní Vlasta Hanušková. Z ukázek na nové epizody, na které se diváci mohou těšit už ve druhé polovině srpna, vyplývá, že tato dáma je tam známou firmou. Rozpačitá z náročných začátků v zaměstnání se Blanka svěří Evženovi s podrobnostmi. Vanda jí prý poradila, jak si má Vlastičku naklonit. Základem je ocenit její dlouholeté zkušenosti a patřičně jich využívat, tedy chodívat za ní s dotazy a prosbami o asistenci. Odměnit se jí poté kávičkou také není špatný nápad.

Zdá se to jednoduché, ale skutečně se Blance podaří najít s problematickou kolegyní společnou řeč, anebo si bude nadále léčit pocuchané nervy sladkostmi? Nabídne Ulice už zase poněkud otřepané téma šikany na pracovišti, či se konečně splní přání některých diváků, aby se dvacátá sezóna nesla v pozitivnějším, vlídnějším duchu než ta předchozí? Kdo si vlastně postavu Hanuškové zahraje? O tom všem se už teď živě diskutuje.

Jakým výzvám budou Vanda a Blanka čelit po prázdninách?
Jakým výzvám budou Vanda a Blanka čelit po prázdninách? | Zdroj: TV Nova

„Kdopak bude hrát paní Hanuškovou? Anebo nikdo, nebude možná ani vidět.“

To se dalo čekat. Změna příjmení není zárukou, že se neprovalí její vztah s Vandou a Luďkem. Baba Hanušková to odhalí a Ludí a jeho ‚mini harém‘ bude mít problémy. Třeba to bude jinak, nechme se překvapit.

„Bude tam vůbec něco pozitivního? Nebo bude každý trápit každého?“

Ze začátku byla Ulice moc hezká, ještě když tam hrála Hana Maciuchová, ale teď? To je děs.

Zdroje článku: