Návrat starých postav těší nejen diváky, ale i Ljubu Krbovou. Anička je v Ulici od začátku

Návrat starých postav těší nejen diváky, ale i Ljubu Krbovou. Anička je v Ulici od začátku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ulice se dočkala už dvacáté sezóny, což je důvod k radosti také pro Ljubu Krbovou, spjatou s nekonečným seriálem od roku 2005. Letos se má její postava Aničky dočkat zcela nové dějové linky ve společnosti nových postav. Raduje se ale i z návratu starých přátel.

Čas letí, ale dobří holubi se vracejí

Ljuba Krbová strávila červenec zaslouženým odpočinkem převážně v českých horách. Zakrátko se ale má vrátit do ateliérů Ulice, kde ji po odjezdu Františka (Matyáš Valenta) čeká zcela nová dějová linka. Dosud spíše upozaděná postava se tak po dlouhé době zase dostane do popředí, což jistě ocení všichni, kteří mají starostlivou a dobrosrdečnou Aničku Liškovou v oblibě.

Herečka je součástí Ulice jako jedna z mála od samého začátku. Nekonečný seriál odstartoval už v roce 2005 a z té doby se nám do dnešních dnů dochovaly např. ještě postavy Lumíra Nykla a jeho mámy Vilmy, Gábiny Pumrové (provdané Hermanové), Vlastimila Peška nebo Jitky Farské.

Na začátku jubilejní dvacáté sezóny se ale spousta někdejších oblíbenců vrací. Poprask vyvolala především zpráva o příchodu téměř celé rodiny Jordánových. Bára Krausová v podání Terezy Brodské kdysi dávno pracovala ve firmě Království hraček jako ředitelka. Právě tam v Ulici začínala i Anička jakožto jedna z dělnic ve výrobně. Nepřekvapí, že Ljubu Krbovou návrat starých postav potěšil podobně jako mnohé diváky. Její přivítání s Terezou Brodskou, Patricií Pagáčovou nebo Petrem Vackem bylo vskutku vřelé.

„Jako kdybychom se rozloučili včera,“ pronesla během rozhovoru pro TV Nova. „Ale pravda je, že Terka se vrací po šestnácti letech. Já jsem si ani neuvědomila, že to bylo tak hrozně dlouho.“

Ljubu Krbovou uliční jubileum pochopitelně dojímá

„Ulici bych popřála, aby měla stále své věrné diváky. Aby se na ně nabalovali třeba ještě další, protože mě vlastně těší, že to jde z generace na generaci. Kolikrát ke mně přijde maminka s pubertálním výrostkem a řekne, já se na vás koukám od mateřské, a vedle ní stojí ten patnáctiletý kluk, takže z toho mám vždycky moc velkou radost,“ směje se herečka potěšeně.

Už dříve v jednom z rozhovorů prozradila, že se v budoucích epizodách dostane do nového prostředí a mezi nové postavy, což ostatně čeká i mnohé další naše oblíbené hrdiny. Např. Blanka nastoupí na Komoru zubních lékařů, kde potká celou řadu nových kolegů, kteří jí rozličnými způsoby zasáhnou do života. Jaká výzva asi čeká na Aničku?

Doufejme, že to bude něco příjemného, protože např. holky Jordánovy po návratu příliš mnoho radosti nepotká. Bára přichází do Ulice čerstvě rozvedená a nešťastná v práci, kde jí šlapou na paty mnohem mladší kolegové. V podstatě neví, jak dál naložit se životem. Ani Tereza Kučerová neskáče radostí. Manžela Davida podezírá z nevěry a v Linci, kde s ním posledních několik let žije, vysloveně strádá. Snad Davidovi dojde, že šťastná manželka je důležitější než kariéra.

Zdroje článku: