Ulice: Kristýna prozradila novinky z 20. sezóny. Její rodinu čeká šílené drama

Ulice: Kristýna prozradila novinky z 20. sezóny. Její rodinu čeká šílené drama
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
To bude drama, jaké bych nepřála nikomu, řekla herečka Sára Korbelová o tom, co scenáristé chystají v rodině její seriálové postavy Kristýny. Diváky takový náznak nijak nepotěšil, už tuší, že tvůrci zase zničí další oblíbené vztahy.

Překážky posílí Kristýnu i její vztah s Daliborem

Kristýna Voláková v Ulici prožívá radostné období navzdory trápení s Daliborem, který otálí s rozvodem. Jeho až příliš idylický vztah k manželce dělá dívce starosti. Přesto lze říct, že poslední epizody devatenácté sezóny pro ni nebyly zvlášť stresující v porovnání s tím, co zažívala kvůli ezošmejdce Julii Papežové a panickým atakám. Kristýna teď pluje na poklidných vodách, což je poznámka, která její představitelku Sáru Korbelovou upřímně rozesmála.

„Já si myslím, že diváci Ulice moc dobře vědí, že ty klidné vody netrvají dlouho,“ uvedla v rozhovoru pro pořad TV Nova. „Vždycky, když je to hezké, tak to pak bude zase špatné, ale musím říct, že zrovna Kristýna sama o sobě… Jo, čekají ji nějaké překážky, ale nic super dramatického, spíš takové věci, které by ji zase mohly o něco posílit. Nebo vlastně i ten vztah s Daliborem.“
Mladá a talentovaná herečka naznačila, že mnohem větší problémy čekají v nejnovějších epizodách Kristýniny příbuzné.

Ale v rodině bude velké drama, to bude šílené, to bych opravdu nikomu nepřála. Teď také začínáme točit linku, kde se vrátí někdo z Kristýniny minulosti. Nemohu prozradit, kdo to bude, ale až přijde čas, také dost zamíchá kartami.

Nad Blankou a Evženem visí hrozba rozchodu

Její slova pochopitelně vyvolala divoké diskuze mezi diváky, kteří se právem obávají, že to naznačuje blížící se rozpad vztahu Blanky (Linda Rybová) a Evžena (Martin Finger), způsobený možná odcizením, možná Blančinou novou prací na stomatologické komoře, možná dokonce jejím sblížením s bývalým manželem Luďkem (Vasil Fridrich).

Fanoušci seriálu si opakovaně stěžují na přístup scenáristů, kteří podle nich bezohledně ničí všechny oblíbené vztahy v Ulici. Každý, ať už je jeho láska jakkoli silná, se nakonec s partnerem rozejde, dopustí se nevěry nebo se s ním pohádá kvůli odlišným očekáváním. To byl případ Magdy a Prokopa, kteří měli rozdílné představy o budoucnosti.

Něco podobného by mohlo potkat Blanku s Evženem, oba jsou neustále zaneprázdnění vlastními aktivitami. Evžen žije jen pro skupinu anonymních alkoholiků, okrajově pro ovečky na statku, kde je třeba věnovat se vznikajícímu wellness. Blanka vedle toho a zubní ordinace bude muset stíhat ještě práci na komoře, kterou jí zřejmě hodlá ztrpčovat nová postava paní Hanuškové. Na komoře pracuje také Luďkova současná žena Vanda (Kristýna Hrušínská), čím dál hlouběji upadající do závislosti na hazardu. Komplikace pro dosud vcelku harmonický vztah tak mohou udeřit odkudkoli.

„Scenáristé Blanku a Evžena určitě rozeštvou. Neumí nic jiného než ničit vztahy.“

Neumí nic jiného než rozeštvat každý pěkný vztah. Vztah Evžena a Blanky se pokusili narušit Evženovou účastí u alkoholiků. Snad už dají pokoj. Určitě nebude trvat dlouho a pustí se i do Gábiny a Jirky.

Zdroje článku: