Zatím vedou Jirka Herman, Bruno a Otík: Hlasujte pro největšího sympaťáka Ulice

Zatím vedou Jirka Herman, Bruno a Otík: Hlasujte pro největšího sympaťáka Ulice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na webu TV Nova stále probíhá hlasování o největšího sympaťáka devatenácté sezóny Ulice. Z prvního kola vyšel vítězně Jirka Herman, z druhého Bruno Taubr a v aktuálním třetím si to žene k vítězství Ota Puklický. Hlasovat lze jen do pátku 9. srpna 2024.

Ve třetím kole zatím vede Ota Puklický

Zatímco hlasování o největší sympaťačku Ulice právě uplynulé sezóny dávno skončilo vcelku drtivým vítězstvím Veroniky Maléřové (Hana Holišová), boj o prvenství mezi největšími sympaťáky nadále probíhá.

Ve druhém kole tradiční ankety, kterou TV Nova pořádá na svých webových stránkách každé léto, poslali diváci do finále Bruna Taubra (Jaroslav Blažek), a to s poměrně velkým náskokem. Druhou pozici obsadil Michal Klíma (Karel Klement) a třetí možná trošku překvapivě Radek Mastný (Pavel Novotný), pouhé čtyři hlasy nad Vojtou Marečkem (Felix Šrámek).

Z prvního kola ankety byl zcela jednoznačně vybrán oblíbený Jirka Herman (Jan Holík), jenž obdržel 3800 hlasů. Druhé místo získal Eddie Rambousek (Jiří Panzner) a třetí Šimon Urban (Jakub Krause). V tuto chvíli probíhá hlasování ve třetím a posledním kole, kde fanoušci posílají své favority do finální bitvy.

Zatím se žene kupředu milovaný kantor Ota Puklický (Filip Rajmont) a za ním se opět se značným odstupem pere o další pozici několik vyrovnaných soupeřů, mezi nimi Jirka Hložánek (Ondřej Havel), Miloš Knobloch (Jiří Štrébl) nebo Jiří Herman starší (Marek Vašut). Jak ale víme, všechno může dopadnout úplně jinak. Kdo získá pomyslné zlato? O tom se vedou spory také na sociálních sítích, kde diváci nadšeně prozrazují své tipy.

Štramák je pro mě pan Vašut, ale povahově je nejblíž Otík a Miloš.

„Prima jsou všichni, ale za mě Vlastimil Pešek.“

Tak já mám oblíbené tři, Kryštof Mareček, Vlasta Pešek a Jiří Herman starší.

„Miloš a Mára, ale jinak jsou všichni super.“

Anketa zahrnuje i ty méně sympatické

Mnozí diváci už si delší dobu stěžují, že Vlastimil Pešek (Rudolf Hrušínský ml.), spjatý se seriálem od jeho začátků, dostává málo prostoru. Přáli by si ho vídat častěji, stejně tak jeho manželku Amálku (Dana Syslová).

Naopak jen málo fanoušků mají, soudě dle aktuálního stavu hlasování, např. Dalibor Tomášek (Petr Uhlík), Hynek Urban (Roman Vojtek) nebo Luděk Volák (Vasil Fridrich). Není se moc co divit, nejsou to právě nejsympatičtější postavy. Ambicióznímu novináři teď diváci vyčítají, že se nechce rozvést a zbytečně trápí přítelkyni Kristýnu. Luděk, třebaže v devatenácté sezóně nevyvedl nic hrozného, si s sebou už nese nálepku manipulátora a násilníka, která mu asi zůstane navždy, byť ho teď mnozí litují kvůli gamblerce Vandě. Hynek pak v Ulici momentálně vůbec není.

Je trochu s podivem, že se v anketě objevují tací, kteří mají jen velmi malé role a jsou divákům prakticky neznámí, např. krupiér z kasina, kde Vanda holduje hazardu, anebo barman Honza (Petr Havránek). Asi nikdo nepředpokládá, že by mohl vyhrát některý z nich. Ale kdo ví, jak se věci vyvinou…

Zdroje článku: