Mário z Ulice ztrácí fanoušky. Neměnný a nedospělý raper už nikoho nebaví

Mário z Ulice ztrácí fanoušky. Neměnný a nedospělý raper už nikoho nebaví
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bývaly doby, kdy Mário dokázal pobavit vtipnými videoklipy a hláškami, ale ty časy jsou tytam. Uplynula léta, a i když má teď snoubenku a dceru, nechová se o nic zodpovědněji než při svém příchodu do Ulice. V hlavě má jen Komando Sokol a na ní kšiltovku, která kdekomu pije krev.

Býval vtipný, teď je jen trapný

Mária jsme si původně představovali úplně jinak, když ho Vendula vylíčila jako svého bývalého přítele v nejrůžovějších barvách, asi aby nevypadala zoufale. V roce 2017 ale nastoupil na scénu svérázný raper, který tak trochu zapomněl dospět. Vždycky se toužil stát hvězdou na poli své oblíbené muziky, dokonce v průběhu času vytvořil dvě úspěšná videa, která si získala příznivce i mezi diváky Ulice. Jistě si vzpomenete na veselé klipy s Vilmou Nyklovou „Pavlík je ten pravej“ a s paní Vavruškovou „Radek má malýho“.

Nějaký ten pátek mezitím uplynul, ale Mário se nezdá o nic zodpovědnější, ačkoli měl jedno lepší období, když se zamiloval do Áji Holoubkové. Ta ho původně chtěla jen využít a otěhotnět s ním, aby nemusela do vězení. Během porodu ale bojovala o život a Mário jí byl nečekaně upřímnou oporou. Obával se o ni a staral tak láskyplně, že si nakonec uvědomila, jak příšerně se k němu chovala a sama se do něj zamilovala. Jejich dcerka Sophie Isabella se narodila roku 2021 a o rok později následovala žádost o ruku, která byla tentokrát založená na opravdových, vzájemných citech.

Ke svatbě ale dosud nedošlo a bůh ví, jestli se tak někdy stane, protože Mário, zjevně znuděný otcovskými povinnostmi a neměnnou prací v bistru, znovu podlehl dávné touze po slávě. Veškeré úspory investoval do údajně slibné a úspěšné hudební skupiny Komando Sokol, jejíž výkon kupodivu ohromil i starostu Jirku Hložánka.

V nových epizodách dvacáté sezóny, které budou v televizi k vidění od druhé poloviny srpna, ale bude mít Mário opět nouzi o peníze a požádá o finanční výpomoc Lumíra. Copak na to asi řekne Ája? A co si vlastně diváci myslí o Máriovi, který pořád ještě úplně nezmoudřel a nevyzrál? Baví je taková neměnná, věčně nedospělá postava?

Komando Sokol nadchlo i Jirku, ale bude mít skutečně úspěch?
Komando Sokol nadchlo i Jirku, ale bude mít skutečně úspěch? | Zdroj: TV Nova

„Baví, ale už by mohl mít víc rozumu.“

Už ne, už by ho mohli mentálně trochu posunout.

„Ne, chová se jako zastydlý puberťák, to mi zábavné nepřipadá.“

Někdy je vtipný, ale víc trapný a nesourodá dvojka s Ájou. To fakt ne!

Mohl by alespoň zahodit kšiltovku

Jak se zdá, Máriovo chování u diváků nesbírá příliš mnoho komplimentů a nezískává si je ani jeho raperská image. Prakticky neustále ho vídáme s vytahanou mikinou, pořád stejnou kšiltovkou a typickými červenými botkami, pokud tedy zrovna nemá o něco elegantnější pracovní uniformu v bistru. Mnozí si všímají, že i tady by přišla vhod změna, aby konečně vypadal trochu mužněji a důstojněji. Jeho snoubenka je koneckonců krásnou asistentkou samotného starosty, která se oblékat umí, a tak by se měl chlapec taky trochu snažit.

Mário by potřeboval změnu účesu i oblečení a posun dál, a ne zase z něj dělat většího smolaře.

„Už by tu kšiltovku mohl sundat, je v ní trapný.“

Už by ho mohli taky převléknout, pořád to samé oblečení už 3 roky.

Zdroje článku: