Ljuba Krbová je nadšená babička a čas trávený s potrhlými vnoučaty si náramně užívá

Ljuba Krbová je nadšená babička a čas trávený s potrhlými vnoučaty si náramně užívá
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na konferenci, kde TV Nova představila svůj podzimní program, se herečka Ljuba Krbová rozpovídala nejen o nové dějové lince v Ulici, ale také o lásce k divadlu, dospělé dceři a tak trochu střelených vnoučatech, které často hlídá a s nimiž ráda jezdívá na výlety.

Divadlo s maminkou prožívala i dcerka

Anička Lišková v Ulici vždycky toužila po dětech, ale vlastní mít nikdy nemohla. S Bedřichem (Adrian Jastraban) si vzali do pěstounské péče Františka a později malou Emu (Anna-Marie Valentová). Bedřich sám si potom upletl dcerku s jinou, což byla pro Aničku hodně silná káva, která u ní vedla až k psychickým problémům.

Aktuálně je sama, bez partnera a vlastně i odrostlých dětí. František, jak víme, odcestoval studovat do Amsterodamu. Jeho představitel Matyáš Valenta však definitivně skončil s herectvím, a tak se nezdá pravděpodobné, že by se mladík v seriálu ještě někdy objevil. Aničku nicméně čeká zcela nová dějová linka, údajně v novém prostředí a s novými postavami. S Ulicí je spjata od jejích začátků, podobně jako Tereza Brodská, Petr Vacek a Patricie Pagáčová, kteří se k její velké radosti ve dvacáté sezóně vracejí.

Diváci se mají rozhodně na co těšit. Nejen Ljuba Krbová na tuto skutečnost lákala už v několika rozhovorech. Ona sama je maminkou dospělé dcery a babičkou rozverných vnoučat. Jak se jí vlastně v minulosti dařilo skloubit náročnou hereckou práci s péčí o dítě?

„Dcera se mnou do divadla nechodila, protože měla tatínka, který byl lékař, takže my jsme se tak jako vystřídali. Ale musím říct, že to se mnou hodně prožívala. Já se pamatuju, že jsem ji vzala na první představení a to jsem si říkala, že jí dám něco lehkého, Čapka, Jak se co dělá. Ona to tehdy prožívala tak moc, že přišla za mnou a řekla, maminko, já tomu pánovi, co na tebe byl ošklivý, chci dát facku, můžeš mi to zařídit?“ popsala humornou zkušenost herečka pro eXtra.cz. „Takže myslím, že není možná úplně dobré brát s sebou herecké děti příliš brzy do divadla.“

Hlídání vnoučat nabíjí Ljubu Krbovou energií

Že dcera nekráčela v jejích šlépějích, ji určitě nemrzí. Tendence k tomu prý měla, ale právě máma jí to jako jedna z více lidí nakonec rozmluvila. „Je nesmírně půvabná, nesmírně krásná ženská, takže v tomhle by měla určitou výhodu, ale nevýhodu by měla v tom, že na to nemá povahu. Dnes je to paní advokátka.“

Do života se jí ale nikdy z vlastní iniciativy nepletla. Vždycky počkala, až si za ní dcera sama přijde s prosbou o radu do života. Dcera Ljuby Krbové se navíc nedávno vdala, a tak si teď herečka může vyzkoušet i roli tchyně, kterou ale dle svých slov příliš nevnímá.

Vnímám spíš tu roli babičky, protože jsem hlídací babička, nadšená babička, a mám velkou radost z toho, že mí vnuci jsou mírně střelení. Říkám o nich, že jsou to největší herečky v naší rodině.

Kdo ví, možná to tedy budou oni, kdo se v budoucnu dá na hereckou dráhu.

Zdroje článku: