Ulice: Osvěžení v podobě nového kreativního producenta vítá i Ljuba Krbová. Po 20 letech je to potřeba

Ulice: Osvěžení v podobě nového kreativního producenta vítá i Ljuba Krbová. Po 20 letech je to potřeba
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Být s nějakým seriálem spojován dvacet let je neuvěřitelné, ale pro herečku Ljubu Krbovou je to potěšující realita. Jak řekla, je hezké vracet se do prostředí, které už vás zná a akceptuje. Na druhou stranu oceňuje příchod nového kreativního producenta, jenž snad vnese osvěžení do dějových linek.

Ulice slibuje zlepšení, ale nová epizoda zklamala

TV Nova na nedávné tiskové konferenci představila podzimní program a nechyběla u toho ani oblíbená herečka Ljuba Krbová. V jakých pořadech se na ni mohou diváci těšit?

„Určitě v seriálu Ulice, který bude teď slavit velké jubileum dvaceti let,“ připomněla v rozhovoru pro eXtra.cz. „Všichni se na to těšíme, protože se nám zaprvé vracejí staré postavy a zadruhé budeme mít spoustu nových a zajímavých. Jsou to velmi dobří herečtí kolegové, takže je to fajn a myslím, že diváci budou mít radost.“

Diváci by jistě měli radost, kdyby byla pravda, co jim tvůrci seriálu, včetně kreativního producenta Maria Kubaše, pro dvacátou sezónu slibují. Totiž to, že Ulice bude odvážnější, odlehčenější, pohodovější a humornější. Po zhlédnutí prvního nového dílu jsou ale mnozí skeptičtí, jelikož se nezdá, že by start sezóny přinesl něco opravdu nového.

Řada diváků měla naopak pocit, jako by plynule navázala na konec devatenácté sezóny v tom, že rodina Klímových je pořád stejně nesnesitelná a Ivuška je stále ufňukaná a hlavně naivní, když se nechává ovlivňovat drzým Viktorem Bidrmanem.

Odstartovat poprázdninové epizody právě s touto rodinou asi nebyla nejchytřejší volba. Ačkoli část děje převzali Marečkovi, ani tam se nekonala žádná zábava. Epizoda nabídla vcelku nudné, a přitom chaotické balení na rodinnou dovolenou, na kterou se málem ani nejelo kvůli rozhádaným seniorům Věrce a Lubošovi.

Vraťme se ale k onu slavnému jubileu

Točit nepřetržitě dvacet let jeden seriál je koneckonců úctyhodná věc. Jaký je to pro Ljubu Krbovou pocit, být s jedním projektem spjatá takhle dlouho a vídat se v něm pravidelně s lidmi, kteří tam strávili stejnou dobu? Právě postava Aničky Liškové je v Ulici od samého začátku, podobně jako Jitka Farská, Gábina Pumrová (nyní Hermanová), Vlastimil Pešek nebo Lumír Nykl s mámou Vilmou. Teď se navíc vrací téměř kompletní rodina Jordánových, a tak se Ljuba Krbová šťastně shledá s dalšími přáteli – Terezou Brodskou, Petrem Vackem a Patricií Pagáčovou.

Je to každopádně moje nejdelší angažmá. Je to asi, jako když jste v divadle a už se znáte se všemi kulisáky, osvětlovači, režiséry a kolegy. Je to vlastně moc hezké, protože se vracíte do prostředí, které vás zná a akceptuje, což je fajn. Ale musím říct, že mám velkou radost i z toho osvěžení nového kreativního producenta, který vnese do těch linek nový vítr, což po dvaceti letech bude určitě zdravé.

Doufejme, že se tato naděje Ljuby Krbové postupně začne měnit v realitu. První díl nové sezóny možná některé fanoušky Ulice zklamal, ale neházejme flintu do žita. Např. právě Anička se má dočkat zcela nové a zajímavé dějové linky.

„Anča je v pohodě, občas to přehání, to je pravda, ale jinak je super,“ píše divačka. „Mám ji hodně ráda a jsem ráda za to, že neskončila a hraje dál. Anča do Ulice opravdu hodně patří a vždy patřit bude.“

Zdroje článku: