20. sezónu Ulice ovládnou Jordánovi: Vrací se další člen rodiny

20. sezónu Ulice ovládnou Jordánovi: Vrací se další člen rodiny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
K Tereze Kučerové a Báře Krausové přibude po prázdninové pauze další posila z minulosti, Tomáš Jordán. Jeho představitel Petr Vacek to nepokládá za velké překvapení, výročí Ulice podle něj přímo vybízí k návratu postav ze samých počátků seriálu.

Dobří holubi se vracejí a mnozí diváci to vítají

Jubilejní dvacátá sezóna Ulice bude zjevně ve znamení velkých návratů. Tvůrci už poodhalili první novinky, tedy to, že se naplno vrací Patricie Pagáčová a Tereza Brodská, které už v ateliérech horlivě natáčejí nové epizody vlastních příběhů. Pro Patricii to znamená návrat do role Terezy Kučerové po cca pětileté pauze, zatímco Tereza Brodská se jako Bára Krausová objeví na scéně po neuvěřitelných čtrnácti letech. Sama v rozhovoru řekla, jak neskutečné se to zdá. I po tak dlouhé době to pro ni ale bylo jako příchod zpátky domů a podotkla, že s Páťou si natáčení užívají.

Nyní obletěla sociální sítě další čerstvá zpráva, že se k nim připojí třetí člen rodiny Jordánových, Tomáš v podání Petra Vacka. Ten se v seriálu vlastně ještě donedávna občas ukazoval, jen tu a tam ve škole a v souvislosti s příběhem Magdy Procházkové (Veronika Čermák Macková), kterou si po smrti své partnerky a její maminky Zdenky tak trochu adoptoval.

Kdyby Petru Vackovi před rokem někdo řekl, že se do Ulice zase vrátí, asi by ho tím nijak nepřekvapil. Jak prohlásil v rozhovoru pro pořad TV Nova, dokud člověk vyloženě nezemře, vždycky pro něj existuje šance, že by se v seriálu mohl objevit znovu.

„Navíc se to tak nějak nabízelo,“ dodal. „Když se blíží nějaké kulaté výročí Ulice, tak že by se tam mohly objevit postavy, které tam byly kdysi dávno. Samozřejmě jsem za to hrozně rád a velice vděčný, ale zase až takové překvapení to úplně není.“

Na počátku byl Tomáš ženatý s Bárou.
Na počátku byl Tomáš ženatý s Bárou. | Zdroj: TV Nova

Jak ale vyplývá z četných komentářů, pro diváky to překvapení je – a většinou příjemné, i když mnozí doplňují, že jim k plné spokojenosti schází Matěj.

Jordánovi skoro komplet, ještě Jakub Štáfek jako Matěj Jordán a je to. Ale to nehrozí, ten má jiné projekty.

„Je moc dobře, že se do Ulice vrací postavy z úplných počátků seriálu.“

„Super! Výměna ve vedení natáčení pomohla. Snad nebude dělat tak hodně negativní scénáře, jako byly doteď.“

Jordánovi se později rozvedli a Bára se vdala za Ondřeje Krause.
Jordánovi se později rozvedli a Bára se vdala za Ondřeje Krause. | Zdroj: TV Nova

Všechno se změnilo, ale Tomáš zůstane stejný

Ačkoli tedy Petr Vacek nebyl v Ulici po celou dobu jejího vysílání, stále platí za jednoho z nejdéle sloužících tamních herců. Jordánovi koneckonců celý seriál prakticky zahájili, když v roce 2005 otevřeli úvodní epizodu návratem z letní dovolené a stali se hlavní rodinou, kolem níž se rozehrávaly další děje.

„To víte, je to kus života. Je to hrozně zajímavé, vlastně najednou po dlouhé době přijdete někam, kde ty lidi znáte, a máte pocit, že se nic nezměnilo. Ale samozřejmě se všechno změnilo, ti lidé, vy. Spousta kolegů už tu bohužel třeba také není vůbec. Je to zvláštní pocit, protože jste podruhé v té samé řece, která je ale úplně jiná,“ popsal herec své dojmy a prozradil, že alespoň postava Tomáše se v nové sezóně příliš nezmění.

Zdroje článku: