Reakce na návrat Terezy do Ulice jsou různé. Někteří ho oceňují, jiní chtějí Matěje

Reakce na návrat Terezy do Ulice jsou různé. Někteří ho oceňují, jiní chtějí Matěje
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V poslední epizodě Ulice před prázdninovou pauzou se koná svatba Gábiny a Jirky, na níž nesmí chybět ani Tereza Jordánová, nyní Kučerová. Její návrat leckomu vnesl úsměv do tváří, jiní se ale spíše mračí nebo zklamaně komentují Matějovu absenci.

Velké svatební finále s Terezou

V posledních dnech hýbe internetem velký návrat Patricie Pagáčové, ne však k manželovi, ale do nekonečného seriálu Ulice, odkud odešla před více než pěti lety. Fanoušci Terezy Jordánové, provdané Kučerové, tenkrát oplakali ztrátu oblíbené postavy, jež byla se seriálem spjatá od úplného začátku. Herečka v něm, podobně jako mnozí jiní, v podstatě vyrostla. Strávila s ním dle svých slov čtrnáct let, a tak nynější návrat vnímá trochu jako cestu domů, kde se během její nepřítomnosti prakticky nic nezměnilo.

„Tak dlouho jste se mě ptali, jestli se vrátím do Ulice, až vám konečně můžu odpovědět ANO!“ uvedla na sociálních sítích. „Přeci jste si nemysleli, že by Tereza nedorazila na Gábiny svatbu? Když jsem odešla a novináři se mě často ptali, jestli se vrátím, říkala jsem ‚Nikdy neříkej nikdy‘ a věděla jsem proč. I když jsem to neměla v plánu, tak když mi tvůrci zavolali a poprosili mě o to, věděla jsem, že musím… pro vás diváky, pro Terezu, pro Gábinu a navíc, tenhle seriál navždy bude v mém srdci, to je přeci jasný. Tak doufám, že budete mít radost z grande finále před prázdninami.“

Bez Matěje a Davida to není úplné

Ano, herečka měla to štěstí, že se mohla vrátit právě při tak jedinečné a slavnostní příležitosti, jako je diváky dlouho očekávaná svatba její nejlepší kamarádky Gábiny s Jirkou Hermanem (Jan Holík). Tato událost krásně uzavře poslední epizodu před letní pauzou ve vysílání a s ní celou devatenáctou sezónu seriálu. Stane se tak už v pátek 21. června 2024 na obrazovkách TV Nova, anebo s týdenním předstihem pro ty, kteří se dívají na Voyo. Jak se diváci na svatbu a tamní účast Terezy těší?

Já se těším, protože do Ulice prostě patří. Bylo by fajn, kdyby postava Terezy zůstala.

„Terezku jsem měla ráda, ale už to nebude Terezka, která tam začínala.“

„Já nevím, já nadšená z návratu nejsem. Tereza měla svůj příběh od začátku a také se pěkně zakončil… Proč nedat prostor jiným hercům a příběhům? Některé by se měly zavřít a už neotvírat.“

Šaty měla mít Gábina jiné, mně to přijde, jako by měla na sobě obtočenou záclonu. A když už se vrátila Tereza, měl přijet i Matěj, byli všichni spolu kamarádi. Je to takové nedomyšlené.

Jak vidno, reakce jsou různorodé a postesknutí nad nepřítomností Matěje Jordána (Jakuba Štáfka) přibývá. Bylo by jistě hezké, kdyby s Terezou přijel i její bratr a ideálně také manžel David (Matouš Ruml), zřejmě se však budeme muset spokojit pouze s ní. Mnozí ale její návrat vítají a ocenili by, kdyby byl trvalý. Řada diváků také s obdivem komentuje Tereziny slušivé šaty, stejně jako ty svatební, které si vybrala Gábina. Pro její představitelku, Anetu Krejčíkovou, to nebyla snadná volba.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři