Nová sezóna se starými postavami: Ulice potěšila návratem dalšího oblíbeného hrdiny

Nová sezóna se starými postavami: Ulice potěšila návratem dalšího oblíbeného hrdiny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Poté, co se v závěru 19. sezóny vrátila do Ulice Tereza Jordánová, provdaná Kučerová (Patricie Pagáčová), se mezi diváky vyrojily dotazy, zda do seriálu po letech zamíří také její manžel David v podání Matouše Rumla. Dnes už víme, že tomu tak bude a že se ve 20. sezóně můžeme těšit nejenom na něj.

Natáčení je pro Matouše Rumla náročné, ale příjemné

Po prázdninách zpestří Ulici toužebně vyhlížený návrat skoro všech členů rodiny Jordánových. Těšit se tedy můžeme i na Tomáše (Petr Vacek) a Báru Krausovou (Tereza Brodská). Právě Bára má mít podobně jako Tereza s Davidem vlastní příběh, nemělo by se tedy jednat pouze o nevýraznou vedlejší úlohu. K úplné spokojenosti fanoušků tak už schází jen poslední člen bandy, Matěj Jordán (Jakub Štáfek).

David Kučera se v Ulici objevil poprvé v roce 2014. Stejně jako Tereza učil na našem starém známém gymnáziu, konkrétně fyziku a zeměpis. Se svou budoucí ženou se seznámil, když tam byla na praxi. Tehdy ovšem ještě chodil s nepříliš sympatickou Alenou a trvalo nějakou dobu, než si uvědomil, že chová city k Tereze. Kroužili kolem sebe pár let, ale v roce 2018 se konečně vzali. V té době se také po delší pauze krátce ukázala Bára Krausová. Kvůli zranění se nemohla zúčastnit dceřiny svatby s Davidem, ale nevěsta ji navštívila alespoň v nemocnici.

David je zpět, kéž by se vrátil i Matěj.
David je zpět, kéž by se vrátil i Matěj. | Zdroj: TV Nova

David napsal úspěšnou učebnici fyziky pro střední školy, což mu vzápětí otevřelo dveře do Rakouska, na univerzitu v Linci, kam se následně přestěhoval. Tereza ho brzy následovala a stejně jako on zmizela ze seriálu – domnívali jsme se, že už napořád.

„Okamžitě na mě dýchla ta specifická atmosféra uličních ateliérů a cítil jsem se, jako kdybych nikdy neodešel,“ popsal své pocity Matouš Ruml poté, co po pěti letech znovu vstoupil na místo činu. Návrat si dle vlastních slov neuměl ani představit, jak prozradil v pořadu TV Nova, ale přišla prý nabídka, která se neodmítá. Přesvědčilo ho to, že bude hrát opět po boku Patricie. Po vkročení do ateliérů přitom prožíval prakticky totéž, čím se dojali i jeho výše zmínění kolegové. Pro každého z nich to totiž bylo jako návrat domů mezi samé známé lidi.

 

Fanoušci vítají návraty starých postav

Jaké vztahy aktuálně v rodině Jordánových panují a s jakými záležitostmi se David a Tereza budou v nové sezóně potýkat, je zatím ve hvězdách, respektive hlavách scenáristů. Tvůrci prozradili jen tolik, že Terezu čeká náročné období a že do Prahy se vrátila v touze obnovit vztahy s nejlepší kamarádkou Gábinou (Aneta Krejčíková) a s mámou. Obě už jí velmi scházely. Nadšení diváci spekulují, co si pro ně asi osud připraví.

Já bych si přála, aby jubilejní sezóna byla milá a přívětivá bez nevěr, finančních problémů a podobných eskapád. Těch jsme si užili každý rok ažaž.

„To se vsadím, že se vrátí jako rozvrácená rodina v rozvodovém řízení, protože scénář je každý rok stejný… Ale Klímovi, ti tam budou furt. Beztak se David dá dohromady se Soňou a bude vymalováno.“

Mám pro něj slabost, tak jsem ráda. Moc se mi líbil i jako tanečník ve StarDance.

Zdroje článku: