Ulice: Hedvičin návrat překvapil nejen diváky. Zmatení herci na ni koukali jako na zjevení

Ulice: Hedvičin návrat překvapil nejen diváky. Zmatení herci na ni koukali jako na zjevení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V nových epizodách Ulice se po letech objevuje na scéně Lenka Zahradnická jako Otova manželka Hedvika. Ostatní herci ovšem nebyli zasvěceni do plánu na její návrat, a tak je dost překvapilo, když znenadání vrazila do Coolny a narušila jim natáčení. Herečka prozradila, jestli se vrátí na delší dobu.

Lenka Zahradnická svým vpádem vylekala kolegy

Setkání s přáteli v příjemném podniku u piva, to je samo o sobě dobrým důvodem se zdržet a vlastně úplně zapomenout na čas. Otík (Filip Rajmont) slíbil Hedvice, že dorazí domů v rozumnou dobu, ale kolik hodin to přesně je? V tom, že jeho manželka je a nadále bude milá a poslušná, se každopádně spletl.

Hedvika v podání Lenky Zahradnické po letech zase vtrhne na plac, doslova. Vřítí se do Coolny a udělá manželovi pěknou scénu. „Oto! Nazdar, jako to si ze mě děláš srandu, jo? Tohle jsou ty vaše porady? Já trčím doma, čekám tam na tebe a ty tady tohle?“ vmete mu do zmatené tváře.

Jeho kolegové ze školy budou stejně ohromeně přihlížet. Však to od rozpálené Hedviky taky slíznou. „Co ty tady děláš, ty máš být v Rakousku, ne?“ pustí se například ostře do Terezy (Patricie Pagáčová), která se jako první zmůže na slovo, aby Hedviku alespoň chlácholivě pozdravila.

Údiv všech přítomných bude skutečný, jelikož o hereččině vpádu předem nevěděli. Jednalo se o zábavnou vsuvku, která měla být překvapením nejen pro diváky, ale i pro samotné herce.

To byla přísně tajná akce, která mě strašně bavila. Zavolali mi, že uděláme takové jako překvapení, dárek, že to nikdo nesmí vědět, že to bude inkognito. Dostala jsem text a v jednu chvíli jsem měla vrazit do místnosti a překvapit kolegy. Bylo to skvělé, protože oni na mě fakt čučeli. Vlastně to vypadalo, že jsou v takovém šoku, že vůbec nevěděli, co si o tom mají myslet, že vlastně ruším. Bylo to pro mě strašně legrační, ale hezké. Hrozně ráda jsem je viděla, byl to takový hezký návrat.

Delší návrat je ve hvězdách, ale ne vyloučený

Znamená to, že by se Lenka Zahradnická vracela do seriálu na delší dobu, anebo se tedy spíše jedná jen o malý bonus v rámci jedné epizody a snahu divákům zase trošku zpestřit jubilejní dvacátou sezónu? Také k tomu se herečka vyjádřila v rozhovoru pro pořad TV Nova.

Byla jsem strašně tajná, takže jsem jenom tak probíhala kolem a dělala, že nejsem, a byla jsem zavřená jenom v maskérně, kde se vůbec nic nezměnilo. Záchody mají taky stejné, to jsem taky stihla, a je tady trošku nově udělaný catering. Coolna mi přijde taky stejná, lidi jsou tady stejní, takže pro mě se nic nezměnilo. Všichni jsou stejně fajn. Fakt jsem si to užila, bylo to takových milých pár hodin.

Dodala, že z Ulice jí chybí hlavně lidé, s nimiž tam strávila spoustu času, mj. Filip Rajmont, Antonio Šoposki, Lucie Juřičková či Pavel Nový. Postavu Hedviky měla vždycky moc ráda, protože byla zkrátka jiná. Jestli se vrátí na delší dobu?

To je všechno ve hvězdách, já jsem rozhodně dveře nezavřela a uvidíme, co se bude dít, ale momentálně je na pořadu dne opět mateřství.

V době natáčení byla Lenka Zahradnická ještě těhotná, ale teď už má doma malého Jonáška, přírůstek ke dvěma starším dcerkám.

Zdroje článku: