Ulice nám vrací další postavu: Otíkova Hedvika vtrhne do Coolny, aby mu dala co proto

Ulice nám vrací další postavu: Otíkova Hedvika vtrhne do Coolny, aby mu dala co proto
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lenku Zahradnickou jsme coby Hedviku v Ulici už dlouho neviděli, ale to se teď změní a její návrat bude nečekaně hlučný a vášnivý. Vřítí se totiž do oblíbeného baru Coolna, kde manžela načapá na „poradě“ s přáteli u piva. Takhle by si to tedy rozhodně nepředstavovala, Otíku.

O Hedvice se poslední dobou jen mluvilo

Že je jubilejní dvacátá sezóna Ulice sezónou velkých návratů, ví už teď asi každý pravidelný divák nekonečného seriálu. Ještě na sklonku letních prázdnin děj okořenili členové rodiny Jordánových, s nimiž jsme se naposledy viděli před několika lety. Patricie Pagáčová v roli Terezy se vrací po cca 5 letech, zatímco Tereza Brodská jako Bára po neuvěřitelných čtrnácti. Přesto má pocit, že se v Ulici za tu dobu téměř nic nezměnilo. Na obrazovkách už se po dlouhé době ukázali také Petr Vacek alias Tomáš Jordán a Matouš Ruml coby Terezin manžel David.

Nedávná oslava k zahájení dvacáté sezóny navíc dává tušit, že na scénu se dostaví ještě další známé postavy z dávných dob. Setkání herců naznačilo, že by se v Ulici mohla objevit celá rodina Maléřových a možná i oblíbená Digi s kamarádkou Bety. V případě těchto hrdinů zatím není známo, kdy přesně se ukážou, ale o jedné další postavě to víme už teď.

V epizodě 4759, jež na TV Nova dorazí ve čtvrtek 26. září, po letech Otíkovi (Filip Rajmont) pořádně opepří život jeho manželka Hedvika v podání Lenky Zahradnické. Sympatickou herečku si můžete pamatovat také jako Alenu Veverkovou z Ordinace v růžové zahradě nebo coby sestřičku Janu ze seriálu Jedna rodina.

Tvůrci tajemně naznačují, že nebude jediná, kdo se v seriálu v rámci návratů oblíbenců objeví právě toho týdne, můžeme tedy vesele hádat, kdo další nás už brzy potěší svou přítomností. Hedvika na tom v poslední době byla podobně jako paní Columbová. Ota se o ní jen tu a tam zmínil mezi řečí kolegům v kabinetě nebo při setkání v Coolně. Nyní o sobě ale zpravidla milá a něžná víla dá poměrně hlučně vědět.

Manželce zase jednou dojde s Otíkem trpělivost

Při jaké příležitosti se Hedvika objeví? Zásluhu na tom bude mít Otíkův laxní přístup k dohodám s manželkou. Sotva totiž doma vyžehlí jeden průšvih, hned si zadělá na další, jelikož neodolá a s kamarády si v Coolně dopřeje „jedno pivko“. Přestane ale hlídat čas, jak bývá po boku přátel jeho zvykem, a rozzuřená Hedvika si to tentokrát nenechá líbit. Vrazí do baru jako tornádo a spustí pořádnou bandurskou, že se všechny skleničky začnou otřásat.

„Oto! To si ze mě jako děláš srandu? Tohle jsou ty vaše porady?“ opře se do manžela, ale nejenom do něj. Kdo další to společně s Otíkem pěkně schytá? Vyřeší se problém upřímnou omluvou a možná hezkou kyticí, anebo se tvůrci chystají ohrozit další stabilní vztah v Ulici? Doufejme, že ne, protože ničení oblíbených vztahů už diváci scenáristům dlouho a hlučně vyčítají.

Zdroje článku: