Do seriálu Ulice se vrací oblíbená postava, která byla už u jeho začátků

Do seriálu Ulice se vrací oblíbená postava, která byla už u jeho začátků
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dvacátá sezóna Ulice odstartuje ve druhé polovině srpna a minimálně ze začátku se ponese v duchu velkých návratů. Už víme, že z rodiny Jordánových se do děje vrací Tereza v podání Patricie Pagáčové. Teď se tvůrci vytasili s další skvělou novinkou. Spolu s dcerou se vrátí i máma, Bára Krausová.

Terezu Kučerovou čeká těžké období

Poslední epizoda devatenácté sezóny Ulice přinesla nejen dojemnou svatbu Jirky a Gábiny, ale také jeden návrat, pro mnohé fanoušky vítaný. Po více než pěti letech se na scéně objevila Tereza Kučerová, které všichni říkáme Jordánová.

Tohle příjmení automaticky naskočí i její představitelce Patricii Pagáčové, jež trefně poznamenala, že Tereza si tu možnost být Kučerová nemohla vychutnávat dlouho, krátce nato ze seriálu odešla. Stalo se tak v lednu 2019, kdy s manželem Davidem (Matouš Ruml) odjela do Lince. Právě poslední díl před prázdninovou pauzou naznačuje, že ji budeme vídat častěji také v jubilejní dvacáté sezóně, jejíž první díly odstartují ve druhé polovině srpna.

V Ulici bude po 14 letech Tereza Brodská

Tereza však nebude jedinou vracející se členkou rodiny, s níž jsme v roce 2005 zahajovali nekonečný seriál Ulice. Jordánovi byli tenkrát hlavními hrdiny, kolem nichž se rozehrávaly příběhy dalších postav. Úplně první epizoda začínala tak, že se vraceli z letní dovolené.

Teď, o téměř dvacet let později, si ty začátky můžeme nostalgicky připomínat společně s herečkou Terezou Brodskou, která se vrací v roli Báry Jordánové, respektive provdané Krausové. Už teď obě dámy v ateliérech pilně natáčí vlastní příběhy, což je nepochybně dobrá zpráva pro všechny, kterým Tereza a její máma Bára chyběly.

Bára a Tomáš Jordánovi
Bára a Tomáš Jordánovi | Zdroj: TV Nova

„Bylo to šest let života s Ulicí, je to hrozně hezké, přineslo mi to spoustu přátel… Teď se tam vracím po čtrnácti letech. Já na to koukám jako blázen, vůbec tomu nemůžu uvěřit, ale je příjemné, jak je to tam všechno při starém. Je fajn, že jsou tam lidi, kteří tam byli. Samozřejmě jsou tam i noví. Už se netočí na jeden štáb, jako když jsme začínali my, už se točí na dva štáby, takže se toho natočí daleko víc. Začátky byly těžké, vždycky jsme to odnesli nějakým zdravotním problémem, protože množství té práce bylo neuvěřitelné,“ zavzpomínala Tereza Brodská na někdejší působení v Ulici během rozhovoru pro pořad TV Nova. „Je to sranda, my si to užíváme s Páťou. Byl to takový návrat domů. Vlastně se moc nic nezměnilo, myslím, že jsme zůstaly stejné, a doufám, že v dobrém slova smyslu.“

Tereza Brodská jako Bára v Ulici
Tereza Brodská jako Bára v Ulici | Zdroj: TV Nova

Tereza Brodská se do seriálu už jednou na chvíli vrátila v září 2018, právě při příležitosti Tereziny svatby s Davidem, jíž se kvůli zranění nemohla zúčastnit. Tereza ji pak navštívila v nemocnici, aby jí to alespoň trošku vynahradila. Oficiálně nicméně zmizela Bára Krausová z Ulice mnohem dříve, už na podzim 2011. Co ji čeká v budoucnu, tvůrci pochopitelně nechtějí prozrazovat, ale diváci se prý mají na co těšit. Taky že se těší.

„Brodská je skvělá herečka a moc hezká žena. Radost se na ni dívat.“

„Super je, že se vrací staří známí. Brodská je dobrá herečka a konečně se to snad vrátí, ta stará dobrá Ulice, jak byla na začátku.“

Zdroje článku:
  • Tisková zpráva TV Nova,
  • tv.nova.cz,
  • čtenáři