Ulice: Patricie Pagáčová chtěla návratem potěšit fanoušky. Někteří ji spíše kritizují

Ulice: Patricie Pagáčová chtěla návratem potěšit fanoušky. Někteří ji spíše kritizují
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Člověk se nezavděčí všem, o tom ví své jistě i Patricie Pagáčová, která se po pěti letech vrací do Ulice jako kdysi velmi oblíbená Tereza. Ne každého tato zpráva potěšila, ale ti, kteří mají danou postavu rádi, jí přejí hezký a příjemný děj. Zatím to bohužel vypadá na rozchod s Davidem.

Herečka cítila povinnost vůči fanouškům

Při příležitosti představení podzimního programu TV Nova se reportérce eXtra.cz povedlo odchytit herečku Patricii Pagáčovou, která nejenže aktuálně hraje v oblíbeném seriálu o střídavé péči Jedna rodina a bude účinkovat v několika epizodách zábavné show Možné je všechno!, ale po pěti letech se také vrací do nekonečné Ulice jako Tereza Kučerová, dříve Jordánová, což je pro ni pochopitelně velká věc.

V této roli byla s Ulicí ostatně spjata od jejích začátků, tedy od roku 2005 a vlastně od úplně prvních záběrů, podobně jako Tereza Brodská, jež se ve dvacáté sezóně rovněž vrací. Jako Bára Krausová, čerstvě rozvedená s druhým manželem, nešťastná v současné práci a hledající nový smysl života, se objeví po dlouhých čtrnácti letech.

„Já se přiznám, že bych se sama od sebe asi nevracela,“ řekla Patricie k přijetí nabídky znovu si zahrát v Ulici.

Pro mě už to byla uzavřená kapitola, ale tvůrci zavolali s tím, že je to vlastně dvacátá sezóna a že by ji chtěli udělat sezónou návratů. Tím, že jsem tam strávila čtrnáct let a pořád se mě na to fanoušci ptají, jestli se někdy vrátím, tak jsem to cítila jako takovou svoji lehkou povinnost pro ně, udělat jim radost, že se Tereza vrátí.

Návrat Patricie Pagáčové některé diváky odrazuje

Nemám ji ráda, ale uvidíme, jakou bude mít roli. Když tak přepnu.

„Přiznám se, že co byla jako porotce v Superstar, nemám ji ráda. Tak jsem naštvaná, že ji vrátili do Ulice.“

Je jedno, proč se vrací, hlavní je, že se vrací. V Ulici byla od prvního dílu a prostě tam patří. Jen mě štve, že jí scenáristé zase napsali děj, kde se bude hádat s Davidem. Na hádky opravdu nemám náladu.

Ano, spolu s děvčaty Jordánovými se v nové sezóně znovu ukážou také Matouš Ruml coby David Kučera a Petr Vacek jako Tomáš Jordán. Mnozí doufali, že tyto návraty starých oblíbenců jsou předzvěstí pozitivních dějů a veselejších zápletek, ale zatím to tak bohužel nevypadá.

Tereza podezírá manžela z nevěry a do Prahy před ním v podstatě utekla, jelikož David má navíc na prvním místě kariéru, nikoli rodinu, po které už Tereza touží. Některé diváky dále mrzí, že k úplnosti schází Matěj Jordán (Jakub Štáfek). Na otázku, zda se v Ulici ukáže on, nechtěla Patricie Pagáčová jednoznačně odpovědět. „Radši tohle nebudu komentovat, protože nevím, jestli se smí něco říkat,“ namítla pobaveně.

Léto si ale herečka užívá plnými doušky, měla volný celý červenec a teď už je zase plně ponořená do pracovního procesu. Se sestrou a dětmi si dopřála pohodovou dovolenou u moře. Vrabci už si prý štěbetají, že má nového přítele, ale na to s úsměvem odpověděla, že vrabci asi vědí více než ona. Nijak blíž se na dané téma nevyjádřila a svůj soukromý život komentovat odmítla.

Zdroje článku: