Záběry z Tonyho soutěžení v Na lovu se odvysílají nejen v Ulici. Bonusový materiál bude na webu seriálu

Záběry z Tonyho soutěžení v Na lovu se odvysílají nejen v Ulici. Bonusový materiál bude na webu seriálu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dlouho očekávaná epizoda s Tonyho účastí v Na lovu je konečně tady a diváci, kteří mají k dispozici Voyo, si ji mohou vychutnávat už teď. Ostatní se těší a hádají, jak to asi dopadne. Ještě zajímavější je ale to, jak se vlastně scény natáčely a co si o nové zkušenosti myslí Tonyho představitel.

Diváci už se na Tonyho v Na lovu těší

Tony Benda, barman z Coolny, se televizní soutěže Na lovu zúčastnil před necelými dvěma měsíci. Od té doby diváci napjatě vyčkávali na záznam z dané epizody. Doufali, že v nekonečném seriálu uvidí alespoň útržky z populárního vědomostního pořadu, který TV Nova vysílá každý všední podvečer právě před Ulicí.

Nyní se konečně dočkali, dotyčný díl už je k dispozici na Voyo. Na Nově bude odvysílán tento týden. Ti, kteří měli možnost vidět ho s předstihem, šíří na sociálních sítích nadšení, zatímco ostatní se těší, až budou mít také příležitost. Tuhle novou zápletku totiž vítají jako příjemné zpestření a hlavně konečně něco pozitivního v moři samých negativních témat.

Ondřej Volejník jako Tony a moderátor Ondřej Sokol
Ondřej Volejník jako Tony a moderátor Ondřej Sokol | Zdroj: TV Nova

Mnozí drželi Tonymu palce a doufali, že se mu povede dobře v boji proti lovci, jímž je mimochodem šarmantní Kalkulátor, dle humorných hlášek Ondřeje Sokola známý svůdce žen. Přitom se od začátku zdálo, že nesmělý barman při zodpovídání složitých otázek pohořel a příšerně se ztrapnil před celým národem. Tak se Tony přinejmenším tvářil dokonce i před Kryštofem, jemuž odmítl prozradit jakékoli podrobnosti. Někteří diváci právem očekávají podívanou plnou trapasů, zatímco jiní věří, že Tony se před rodinou jen pokouší mlžit a utajit skutečný výsledek.

„Celou dobu jsem si myslela, že vyhrál a nemůže nic prozradit,“ píše divačka. Jak to tedy nakonec dopadlo? Nechte se překvapit.

Průběh natáčení speciálního dílu

Natáčení Tonyho vystoupení se skutečně odehrávalo ve studiu pořadu Na lovu tak, aby vše působilo naprosto přesvědčivě a autenticky. Pro jeho představitele Ondřeje Volejníka nebylo snadné zahrát to, že vlastně nehraje, že je zcela obyčejným soutěžícím jako ostatní. Naštěstí mu spontánnost moderátora Ondřeje Sokola pomohla. Právě on ho vyváděl z míry improvizovanými dotazy, jak mívá ve zvyku. Tony musel dokonce odpovídat na otázky ve vyměřeném čase a také samotný lovec, Jakub Kvášovský, předvedl obdivuhodný výkon.

Zajímavé je rovněž to, že ostatní soutěžící v Tonyho týmu nejsou náhodní kolemjdoucí, ale členové štábu Ulice. Pokud si dotyčnou epizodu pustíte a budete mít jako vášniví fanoušci Na lovu pocit, že tam těch záběrů bylo zoufale málo, nesmutněte. Kompletní bonusový materiál mát být k dispozici na webových stránkách seriálu a sociálních sítích, takže si můžete naplno vychutnat celé Tonyho soutěžení. A jaký je definitivní verdikt Ondřeje Volejníka, co se jedinečné zkušenosti týče?

Ondřej Sokol, Ondřej Volejník a Jakub Kvášovský alias Kalkulátor
Ondřej Sokol, Ondřej Volejník a Jakub Kvášovský alias Kalkulátor | Zdroj: TV Nova

„Zažít Na lovu v reálu jako soutěžící, to by mě asi hodně nervovalo. Ale jinak vědomostní soutěže a kvízy miluju a sleduju často. Dokonce mi občas někteří moji přátelé říkají, že bych se měl do nějaké vědomostní soutěže přihlásit. Mojí výhodou je, že si spoustu věcí pamatuju, baví mě zeměpis, mám rád dějiny, i když s letopočty mám trochu problém.“

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • tisková zpráva TV Nova,
  • čtenáři