Sympatický moderátor slaví 30. narozeniny. Jako Richard z Ulice dopadl tragicky

Sympatický moderátor slaví 30. narozeniny. Jako Richard z Ulice dopadl tragicky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Johana Mádra znají všichni ti, kdo sledují pořad Snídaně na TV Nova a kdo se vždy pravidelně dívali na seriál Ulice. Tam ztvárnil Richarda Webera, jehož život tragicky skončil při autonehodě. Ve skutečném světě sympatický moderátor naštěstí prožívá radostné období a slaví 30 let.

Zásadní pro něj byla role Richarda Webera

Johan Mádr se narodil 31. července 1994, letos tedy slaví kulatou třicítku. Sympatický moderátor a herec se do povědomí diváků TV Nova dostal rolí Richarda Webera v nekonečném seriálu Ulice, kde tvořil dvojici s Rozinou Maléřovou. S její představitelkou Annou Kadeřávkovou se pak dal dohromady i ve skutečnosti. Ani jeden z nich už v současnosti v Ulici neúčinkuje a v případě Richarda bohužel ani není šance, že by se ještě někdy vrátil.

Věrní fanoušci si jistě vzpomenou na tragickou autonehodu, při níž mladík zahynul. Jeho smrt byla tehdy pro diváky naprosto nečekaná. Nikdo nemohl předem tušit, k čemu se schyluje. Richard se pohádal s Rozinou, jejíž láska k němu poněkud vyprchala, pokud tam vůbec kdy doopravdy byla. V podnapilém stavu se rozhodl odjet na chatu, ale nezvládl řízení a naboural.

Zasáhlo to tehdy nejen Rózu, ale i Richardovy nejlepší přátele, zejména Jirku Hložánka (Ondřej Havel). Toho v Ulici vídáme nadále coby ambiciózního starostu, zamilovaného do atraktivní kuchařky Martiny Dubovské (Natálie Holíková). Jejich vztah se ovšem nese v duchu Itálie, kde Martina před časem žila a pracovala. Je plný vášně i žárlivých scén a mnozí diváci se přou, zda by neměli jít raději od sebe.

Moderátor je teď šťastný s krásnou tanečnicí

Johana Mádra a Ondřeje Havla vídáme také jako sehranou dvojku v oblíbené Snídani, ranním vysílání na TV Nova, kde často zpovídají známé osobnosti, včetně herců z Ulice, ze kterých se snaží vytáhnout podrobnosti o tom, co jejich postavy čeká v budoucnu. Pořad můžete sledovat každé všední ráno v 5:55.

Johan Mádr a Ondřej Havel
Johan Mádr a Ondřej Havel | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Herectví se Johan Mádr věnuje zatím pouze okrajově. Jeho role v nekonečném seriálu byla dosud tou nejvýznamnější, ale objevil se také v rodinném seriálu Vyprávěj (2012) nebo třeba v romantické komedii Přání Ježíškovi (2021).

Vztah s Annou Kadeřávkovou mu nevydržel, ale štěstí v lásce přesto má. Na Prvního máje tohoto roku se na sociálních sítích pochlubil fotografií se svou přítelkyní – tanečnicí, choreografkou a studentkou architektury Adrianou Maškovou, kterou jistě dobře znají pravidelní diváci populární show StarDance. V minulé řadě tančila s neméně známým cukrářem Josefem Maršálkem, předtím zase s hercem Janem Cinou, s nímž celou soutěž slavně vyhrála.

Johanu Mádrovi a Adrianě Maškové přejeme mnoho lásky a spokojený vztah a samotnému Johanovi pak všechno nejlepší k 30. narozeninám.