Ulice: Svatební zvonky u Lumíra a Kateřiny, Evžena a Blanky, dokonce u Mileny s Radkem

Ulice: Svatební zvonky u Lumíra a Kateřiny, Evžena a Blanky, dokonce u Mileny s Radkem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Poslední díl 19. sezóny chytl diváky za srdce. Aby ne, když přinesl tak pěknou svatbu Jirky a Gábiny. Už teď přemýšlejme, koho pošleme před oltář příště. Praštit by do toho měli Ája s Máriem, ale možností máme víc. Kateřina a Lumír, Evžen a Blanka, Jirka Hložánek s Martinou nebo Milena a Radek.

Gábina se vdala a Vilma narychlo taky

Devatenáctá sezóna Ulice divákům přinesla dlouho očekávanou svatbu Jirky a Gábiny, která navzdory mnoha překážkám dopadla báječně. Nevěstě, ženichovi a všem hostům to díky pečlivosti maskérek a kostymérek ohromně slušelo. Místo konání bylo hezky ozdobeno a nechyběla ani policejní razie pro trochu toho napětí a pobavení. Navíc to byl den usmíření, kdy se Jirka udobřil s tátou a Jiří Herman starší zase s Radkem Mastným.

V závěru sezóny proběhla ještě jedna svatba, i když za oponou, kam diváci nedohlédli. Narychlo se vdala Vilma Nyklová. Vzala si Vildu v Čerčanech, kde jim to odsvědčili přátelé. Ostatní členové rodiny Nyklových přítomni nebyli, ale jako bolestné jim babička slíbila hostinu. Ani na tu se ovšem ochuzení diváci nedostali.

Odtajněných novinek máme k dispozici hodně

Teď už si všichni užíváme zasloužené prázdniny, zároveň se těšíme na jubilejní dvacátou sezónu a spekulujeme, co přinese. Víme, že Tereza Kučerová se bude na obrazovkách objevovat dál a právě natáčí vlastní příběh, do něhož zasáhne další posila z minulosti. Po čtrnácti letech se do Ulice vrátí její seriálová máma Bára, tedy Tereza Brodská.

Z dalších ukázek můžeme vydedukovat, že intrikánka Soňa upadne v nemilost Landové a bude čelit žárlivému Prokopovi, protože si dovolila strávit dovolenou ve společnosti manžela. Luděk načapá Vandu při něčem, při čem by opravdu neměl, a Blanka s ním rozjede spolupráci na komoře, kde se seznámí s novými kolegy.

Vzít by se mohli Kateřina s Lumírem i Milena s Radkem

O tom, jestli nová sezóna přinese další svatbu, lze pouze spekulovat, ale dá se předpokládat, že do toho praští Mário s Ájou, kteří si to už dlouho slibují. Pokud Mário znovu nevloží peníze do slibné budoucnosti kapely Komando Sokol. Té se sice dosud překvapivě dařilo, ale nic nemusí trvat věčně. Na druhou stranu, jejich muzika zaujala i Jirku Hložánka, jenž se dokonce rozhodl kapelu finančně podpořit.

Tím se dostáváme k dalším kandidátům na veselku, Jirkovi a Martině Dubovské. Jejich vztah je ovšem jako na houpačce, chvíli se milují, chvíli žárlivě dohadují. V posledním díle devatenácté sezóny se potvrdilo, že si bohužel nedůvěřují.

Kdo si navlékne prstýnky příště?
Kdo si navlékne prstýnky příště? | Zdroj: TV Nova

Zato jiné, časem a zkouškami prověřené, vztahy by mohly mít šanci na šťastný manželský svazek. Proč neuspořádat svatbu Lumírovi a Kateřině nebo Blance a Evženovi? Se ztrátou Světlany se Lumír jistě vyrovnal a pochopil, že nic lepšího než Kateřina ho nemohlo potkat. Stejně tak Blanka se jakž takž smířila s Evženovým zájmem o skupinu anonymních alkoholiků. Nedávno si změnila příjmení z Volákové zpátky na Vránovou, ale proč by nemohla být Šmýdová?

Vtipná je též představa svatby Radka a Mileny, kteří se sice často kočkují a jdou si po krku, ale stále to mezi nimi jiskří. Nejen Gábince by takovým rozhodnutím vyrazili dech.

Zdroj článku:
  • Autorský text