Některé postavy z minulosti se v Ulici objeví a zase zmizí. Akorát po sobě nechají zmatek

Některé postavy z minulosti se v Ulici objeví a zase zmizí. Akorát po sobě nechají zmatek
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Spíš sezóna chaosu než sezóna návratů, tak by se dalo mluvit o té jubilejní dvacáté, která nás teď prakticky nepřetržitě zásobuje dalšími postavami z dávné minulosti, aby nám prý dopřála vítané zpestření. V očích některých diváků tím ale nadělá více škody než užitku.

Vojta se stavil jenom na skok

Herec Petr Buchta prozradil, že se v Ulici nezdrží. Stavil se po téměř deseti letech jenom na skok, aby přinesl hřejivý závan z minulosti pro Terezu (Patricie Pagáčová) i diváky. Podobných návratů si fanoušci mohli a ještě budou moct v jubilejní dvacáté sezóně užít více. Krátkým překvapením byl také výstup herečky Lenky Zahradnické, jež se objevila v Coolně jako rozhořčená Hedvika a překvapila kolegy.

V budoucnu se má objevit rovněž Kristýnin bývalý přítel Denis (Libor Matouš) nebo Henryho partnerka Ivana Drápalová (Vilma Cibulková). Hned při startu sezóny mnohé diváky nadchl dlouhodobý návrat většiny členů rodiny Jordánových a Terezina manžela Davida (Matouš Ruml). Ačkoli tahle dvojice neprožívá nejšťastnější období svého manželství, naopak to u nich vypadá na rozchod. David se totiž nechal okouzlit kolegyní z Lince, i když, jak sám tvrdí, pouze po duševní a profesní stránce.

Krátké návraty způsobují chaos

Je otázkou, zda jsou jen kratičké návraty postav z minulosti žádoucím zpestřením, anebo spíš vyvolávají u diváků zbytečný zmatek a spekulace. Mnozí z nás se jistě domnívali, že Vojta Kalich znovu vstoupí Tereze do života právě ve chvíli, kdy ji ničí představa Davidovy nevěry, a že se možná znovu rozhoří stará láska.

Vojta ale podle všeho vede spokojený rodinný život s někým jiným. Po Tereze navíc začal pokukovat kolega Prokop (Ondřej Studénka), pochopitelně nespokojený v aktuálním vztahu s intrikující a zákeřnou Soňou (Lucie Vondráčková). Kromě toho Vojta nebyl všem divákům příliš sympatický. Někteří si na něj už ani nevzpomínají, jiní jeho dějovou linku nikdy neměli v oblibě, a tak si oddechnou při zjištění, že zase půjde o dům dál.

No, prvně jsem si myslela, že tam trochu zamíchá dějem, když se řeklo, že se vrátí. Ale jak prohlásil, že má tři děti, tak mně to bylo jasné. Zato Terka a Prokop, to bude další zápletka, její choutky a Prokopův pohled jak mlsný kocour…

„To je dobře, že tam bude jen chvíli, ještě ten by tam chyběl.“

Bože, koho tam ještě pustíte? Vždyť tam dělají jen chaos.

Tonoucí seriál se asi chytá stébla

Proslýchá se, že by se do Ulice mohli vrátit ještě Maléřovi a oblíbená Digi s kamarádkou Bety. Jejich představitelé se zúčastnili oslavy k zahájení dvacáté sezóny, a tak se vyrojily další spekulace. Nyní už to ale začíná vypadat, že těch návratů je na naše hlavy příliš. Že dějové linky ani nebudou dávat smysl při všech návštěvách z dávných časů, které rozvíří vody.

Mám Ulici moc ráda, sleduji ji od roku 2005 a těším se na každý díl, ale teď se nemůžu zbavit pocitu, že se seriál zachraňuje postavami z minulosti. Nevím, jestli to pomůže? Simona by byla fajn, ale myslím, že Pavla Tomicová je zklamaná životem, bohužel. Možná by pomohla nějaká nová linka, ve smyslu nových postav. Nová rodina a tak… Ovšem Lumča je pořád kůl.

Zdroje článku: