Ulice: Milena chce vnouče a půjde si tvrdě za tím, naznačila Alena Štréblová

Ulice: Milena chce vnouče a půjde si tvrdě za tím, naznačila Alena Štréblová
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka Alena Štréblová, kterou znají diváci TV Nova především jako svéráznou Milenu Pumrovou, v rozhovoru prozradila, jak tráví léto a proč se snaží během prázdnin nehrát v divadle. Poodhalila také, co čeká v nových epizodách její postavu. Bude chtít vnouče a pořádně se do toho položí.

Kdyby neměla co řešit, byla by z toho špatná

Při příležitosti výročí se TV Nova o letních prázdninách vydává na cesty Českem. Známé tváře z televizních obrazovek postupně navštěvují jednotlivá města a diváci mají možnost díky této roadshow zvané prostě Den s Novou naživo spatřit hvězdy oblíbených pořadů a seriálů, např. Na lovu, Ulice, Jedné rodiny ad.

Součástí akce jsou také sourozenci Alena a Jiří Štréblovi, z Ulice známí jako Milena Pumrová a Miloš Knobloch. Zatímco představitel Miloše zatím netuší, co jeho postavu v nejnovějších epizodách čeká, jeho sestra prozradila, zda se vlezlá a ziskuchtivá Milena v jubilejní dvacáté sezóně zklidní, když teď konečně provdala dceru Gábinu (Aneta Krejčíková) a měla by si užívat rodinné štěstí.

„To by museli vyměnit povahu té paní a to asi není žádoucí,“ smála se během rozhovoru pro pořad TV Nova. „Ne, ta začne zase něco řešit. Vždycky se položí do nějakého tématu, a když nemá co řešit, vlastně je z toho špatná. Chtěla by dalšího vnoučka nebo vnučku a dost se do toho položí.“

Z dřívějších rozhovorů už víme, že Milena začne urputně a rázně řešit dceřino těhotenství a možnost náhradního mateřství. Jistě si také všichni vzpomínáme, jak Jirka (Jan Holík) a Gábina reagovali, když soudce Herman (Marek Vašut) přišel s tím, že už pro ně má náhradní matku. Jestli se do citlivé záležitosti začne neodbytně plést ještě Pumrová, bude to v téhle rodině hned v úvodu sezóny výbušné. Diváci spekulují, co se bude dít, a mnozí se shodují na tom, že by takovou Milenu u sebe doma nechtěli.

Milena je hrozná, Radek ji má rád a má na Milenu dobrý vliv, pomáhá jí z průšvihů. Soudce je malinko jako slon v porcelánu, ale myslí to dobře a syna má rád.

„I když doma bych Milenu nesnesla, v Ulici ji mám ráda.“

Soudce to oživil a Milena je prostě stará škola. Chce, aby ji Radek rozmazloval a Gábinka aby jí pořídila princezničku, kterou bude na rukou nosit.

„Na mě by to nebylo. Být Gábinou, tak s mámou vyrazím dveře už dávno.“

V létě se snaží nehrát, ale odpočívat v přírodě

Alena Štréblová uznává, že dokáže být pěkně ostrá, a vkládá do role spoustu energie, kterou pak potřebuje zase někde načerpat. Jak vlastně tráví léto?

Celý svůj herecký život se snažím nehrát v létě divadlo, pokud mi to dovolí moje situace. Zatím mi to dovolila a doufám, že se toho dál budu držet, protože celý rok nemáme moc víkendy, nemáme večery, a tak se snažím držet si to léto opravdu volné.

„Z Ulice máme volno pouze červenec a začátek srpna, takže se snažím odjet pryč, nebýt v Praze, být v přírodě. Máme chalupu, takže jedu na chalupu, jedu na Šumavu, jedu k moři. Aspoň tuhle dobu strávit tak, že naberu síly, protože ono potom není moc, kde je brát, když celý rok jedete už trošku z rezerv.“

Zdroje článku: