Ulice: Mnozí napjatě čekáme, co udělá Luděk, až odhalí Vandino tajemství. Snad ji nevyhodí těhotnou

Ulice: Mnozí napjatě čekáme, co udělá Luděk, až odhalí Vandino tajemství. Snad ji nevyhodí těhotnou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kvůli gamblerství už Vandu jednou vyhodil, její druhou zradu nezvládne. Takovými slovy reagují někteří diváci na Luďkovu a Vandinu dějovou linku. Pro Luďka bylo těžké odpustit manželce poprvé, že mu lhala a skrývala za jeho zády velké dluhy. Další šanci jí určitě nedá. Co když ale Vanda otěhotní…

Scenáristé Vandinu linku totálně zkazili

Trvalo dlouho, než Luděk Volák (Vasil Fridrich) začal manželce zase důvěřovat. Poté, co se dozvěděl o hazardu a jejích monstrózních dluzích, s ní nemilosrdně přerušil kontakt. Nechal se zapírat v práci, nepustil ji k sobě do ordinace ani do bytu. Ignoroval její telefonáty i zprávy a byl víc než odhodlán uchýlit se k rozvodu. Zkrátka už s tou prolhanou zrádkyní nechtěl mít nic společného. Pro někoho, kdo byl do té doby zvyklý manipulovat ostatními, muselo být obzvlášť nepříjemné, že ho někdo jiný dokázal takhle tahat za nos.

Vanda se snaží udržet iluzi šťastného manželství.
Vanda se snaží udržet iluzi šťastného manželství. | Zdroj: TV Nova

Vanda (Kristýna Hrušínská) ale šla do sebe. Odjela do zahraničí a vzala neatraktivní, leč dobře placenou práci. Starala se o nemocného pána, jenž potřeboval nepřetržitou péči. Prokázala, že když chce a snaží se, dokáže být prospěšná a vzorná. Nehodlala ovšem zůstat v zahraničí, když už u starého pána nebyla zapotřebí. Místo toho se vrátila do Prahy v naději, že ji Luděk přijme zpátky, když uvidí, jak se snaží.

Tehdy jí diváci začali držet palce, jelikož viděli, že se změnila k lepšímu, poučila se a svých hříchů upřímně lituje. Snad všichni jsme doufali, že je z nejhoršího venku a že znovu podobnou hloupost nevyvede. Bylo těžké o tom přesvědčit i Luďka, a když ho Vanda konečně získala, dobře věděla, že ho nesmí zase zklamat. Luděk ale od té doby hlídá každý její pohyb na účtu, což Vanda zdánlivě vítá, už se tím však začíná cítit omezována.

Změny nálad svádí Vanda na to, že se jí nedaří otěhotnět.
Změny nálad svádí Vanda na to, že se jí nedaří otěhotnět. | Zdroj: TV Nova

K nelibosti některých diváků dala opět v sázku šťastné manželství a vrátila se do kasina. Ačkoli si odmítá přiznat, že má vážný problém, nedokáže odolat nutkání. Online kasino ovládlo její rozum, touha po dalším hraní ji dokonce přiměla ukrást peníze Haně (Adéla Gondíková). Mnozí odsuzují tento krok scenáristů a kritizují způsob, jakým dějová linka pokračuje.

„Mně se tato linka s Vandou vůbec nelíbí, i když závislosti jsou hnusné a chápu didaktický záměr scenáristů.“

Nechte aspoň tento pár v klidu a ať se jim narodí miminko. Proč to kazíte? Ulice už není to, co bylo, už to plno lidí nebaví, protože jsou tam samá negativa, hrůza a děs.

Těhotenství by mohlo Vandu zachránit – nebo taky ne

Až se Luděk dozví, že ho Vanda zklamala podruhé, nejspíš ji vykopne tak, že poletí a už se nezastaví. Snad nikdo nemůže věřit, že by nepoučitelné manželce znovu odpustil. Co kdyby ale mezitím stihla otěhotnět? Zželelo by se mu jí?

„Teda, on si zaslouží karmu, to je fakt, ale docela mě mrzí, že to Vanda takhle zkazila.“

Luděk by měl Vandu vyrazit, už jí odpustil jednou, dal jí bezvadnou práci a ona by potřebovala pořádně makat, ne ležet na komoře, kde té práce moc nemá. Jak se říká, pálí ji dobré bydlo. Potřebuje padnout na hubu, ale už aby jí nikdo nepomáhal.

„Určitě otěhotní a on si ji bude muset nechat. Akorát že na mateřské to ještě více svádí k nějakým nekalostem.“

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři