První láska obvykle nebývá poslední, obzvlášť v Ulici. Žofka a Michal půjdou možná od sebe

První láska obvykle nebývá poslední, obzvlášť v Ulici. Žofka a Michal půjdou možná od sebe
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Od doby, co Karel Klement s Kateřinou Ujfaluši zmínili, že jejich postavy čeká v nové sezóně velká zkouška, se diváci dohadují, o co by asi mohlo jít. Ale nejen to – také začínají zpochybňovat vážnost vztahu této mladé dvojice. Jejich láska připadá některým naivní, až směšná.

Začaly prázdniny a novinek z Ulice postupně přibývá

Devatenáctá sezóna Ulice je za námi a sociální sítě už plní první žhavé novinky z té jubilejní dvacáté, jejíž nové epizody se na televizních obrazovkách objeví ve druhé polovině srpna. Do té doby mohou diváci spekulovat, co čeká jejich oblíbené hrdiny. Není prakticky žádných pochyb o tom, že to budou samé těžkosti a dramatické zvraty, které ohrozí jejich harmonické vztahy.

Už teď víme mj. to, že se do seriálu vrátí dvě oblíbené herečky, Patricie Pagáčová a Tereza Brodská. Jiní herci naopak s účinkováním v Ulici skončili, případně ho alespoň na čas přerušili. To je případ Matyáše Valenty, Arnošta Goldflama, Adély Gondíkové, Jana Řezníčka nebo Elišky Bašusové. Ano, ztratili jsme hodně členů velké uliční rodinky, ale ta bude nepochybně rozšířena o další hvězdné posily.

Také už máme díky ukázkám z nejnovějších dílů alespoň mlhavou představu, čím se budou některé postavy na konci léta zabývat. Víme, že Soňa upadne v nemilost ředitelky Landové, která jí vyčiní kvůli rozvrhům. Patrně za tím ale bude něco jiného. Je možné, že Irena konečně otevřela oči a prohlédla faleš své zástupkyně? Doufejme, že ano. Diváci už netrpělivě čekají na to, až Soňa dostane přes prsty. Slízne si to nejspíš i od Prokopa, jenž bude právem žárlit na její přetrvávající vztah s manželem, se kterým Soňa strávila letní dovolenou.

Rovněž tušíme, že Luděk načapá Vandu. Jestli to ale bude přímo při sázení na online kasinu, to si bohužel můžeme jen přát. Není totiž zřejmé, jestli se Vanda ze svízelné situace zase šikovně nevykroutí, jak mívá ve zvyku.

Lásce Michala a Žofky někteří diváci nedávají moc šancí

Další novinkou, kterou nám během rozhovoru prozradili Kateřina Ujfaluši a Karel Klement, jsou údajné trable v ráji jejich zamilovaných postav. Michala a Žofku prý čeká nějaká velká zkouška. Snad to nebude nečekaný přírůstek do rodiny, když teď dívka konečně odsouhlasila, že začne brát antikoncepci? To by Iva asi nerozdýchala – a Bohunka už teprve ne!

Ale možná se bude jednat o něco úplně jiného, třeba o nějaký nový třetí vrchol milostného trojúhelníku. Seznámí se Žofka s někým novým? Padne snad Michalovi do oka jiná slečna? Z mnoha zkušeností víme, že scenáristé rádi ničí idylické vztahy, a tak je pochopitelné, že se spekulace diváků ubírají i tímto směrem.

Vydrží to Michalovi a Žofce?
Vydrží to Michalovi a Žofce? | Zdroj: TV Nova

„Tihle jsou příliš mladincí, aby jejich okolí bralo jejich lásku za vztah. Nezlobte se, ale je to přemrštěné, jak si hrají s vážnou tváří na dospělé. Takových lásek ještě budou mít více.“

„První lásky obvykle nevydrží, ale sluší jim to.“

„Už mě to asi vůbec nepřekvapuje. Tam není žádný vztah, který by byl harmonický.“

Překoná láska Michala a Žofky onu záhadnou překážku, ať je to cokoli? Nebo budou mít pravdu ti diváci, kteří prohlašují, že první lásky většinou nejsou poslední?

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři